16.7 C
Athens

Η Στόρμι Ντάνιελς έδειξε το «μανιτάρι» του Τραμπ (video)

Ο Τζίμι Κίμελ την κάλεσε να του δείξει πού… βρίσκεται ο Αμερικανός πρόεδρος κι εκείνη το έκανε χωρίς καμία επιείκεια

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, μετά και την αποκάλυψη για την ερωτική της συνεύρεση με τον Ντόναλντ Τραμπ, η Στόρμι Ντάνιελς βρέθηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ.

Και όπως αποδείχθηκε δεν είχε κανένα πρόβλημα να προχωρήσει σε περισσότερες αποκαλύψεις, ύστερα από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά και να βγάλει κάποια κακία.

Εκτός από τις λεκτικές της αποκαλύψεις, για τις ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές με τον Αμερικανό πρόεδρο υπήρξε και μία περισσότερο… ανάγλυφη, που αφορούσε τα «προσόντα» του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τζίμι Κίμελ έβγαλε ένα πλατό με ξύλινα μανιτάρια σε διάφορα μεγέθη και σχήματα και ζήτησε από την Στόρμι Ντάνιελς να του δείξει που βρίσκεται ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς εκείνη στο απόσπασμα από το βιβλίο της είχε πει ότι ο πρόεδρος είχε ένα ασυνήθιστο πέος που έμοιαζε με μανιτάρι.

Η Ντάνιελς προφανώς για να πικάρει τον Ντόναλντ Τραμπ διάλεξε το δεύτερο μικρότερο από αυτά που της έδειξε, γεγονός που αναιρεί όσα είχε πει για τον Αμερικανό πρόεδρο, ότι δηλαδή δεν είχε ούτε μικρά χέρια ούτε τίποτα άλλο μικρό πάνω του.

Το βέβαιο είναι ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν πρέπει να… ενθουσιάστηκε από τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Δείτε το στιγμιότυπο από το 8:50:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς