21.8 C
Athens

Η γκρίνια του Τσιγκρίνσκι έπιασε τόπο

Τι συνέβη κι ο Τσιγκρίνσκι από εκεί που έβλεπε την… πλάτη του Λαμπρόπουλου, έγινε βασικό στέλεχος της ενδεκάδας

Από την ημέρα που ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αποθεραπεύτηκε από το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ήθελε να μπει στην ενδεκάδα.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης όμως είχε καταλήξει στο δίδυμο Οικονόμου – Λαμπρόπουλου που είχαν αρκετά καλή απόδοση στα πρώτα επίσημα ματς και δεν ήθελε να τους αντικαταστήσει.

Ο Ουκρανός αμυντικός βλέποντας ότι δεν είναι στις αρχικές προτιμήσεις του Εβρίτη προπονητή ξεκίνησε την μουρμούρα που λίγο αργότερα έγινε γκρίνια. Μάλιστα ο Τσιγκρίνσκι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον παραγκωνισμό του στον συνεργάτη του Ουζουνίδη, Μπλέταρ Κόλα. Αυτός με τη σειρά του ενημέρωσε τον κόουτς της ΑΕΚ για την αντίδραση του Ουκρανού αμυντικού.

Αρχικά ο Ουζουνίδης δεν συμμερίστηκε την γκρίνια του Τσιγκρίνσκι κι επέμεινε στο δίδυμο Λαμπρόπουλου – Οικονόμου. Το τελευταίο διάστημα όμως ο Λαμπρόπουλος υπέπεσε σε λάθη (όπως στα παιχνίδια με Άγιαξ και ΠΑΟΚ), κάτι που ανάγκασε τον Ουζουνίδη να αλλάξει στάση.

«Θα του δώσω την ευκαιρία που θέλει» είπε ο Ουζουνίδης στους συνεργάτες του που ενημέρωσαν σχετικά τον έμπειρο αμυντικό. Αυτός «έκοψε μαχαίρι» τη γκρίνια και τα παράπονα και πήρε θέση στην ενδεκάδα. Τις περισσότερες φορές ο επιμένων (έστω και με γκρίνια) νικά και ο Τσιγκρίνσκι είναι πλέον βασικός και στο χέρι του είναι να διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Τρεντίνο – Γιαστρέμπσκι 3-0: Στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 13 χρόνια, έβαλε τέλος στην πολωνική κυριαρχία

Το 4ο Champions League πανηγυρίζει η Τρεντίνο στην Αττάλεια που καθάρισε σε 83' την πρωταθλήτρια Πολωνίας Γιαστρέμπσκι για να καθίσει στον ευρωπαϊκό θρόνο μετά το 2011

Πάσχα στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό και προπόνηση ενόψει Μπαρτσελόνα

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έκαναν Πάσχα στο ΣΕΦ και ανέβασαν ρυθμούς ενόψει του πολύ κρίσιμου Game 5 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ιμπόρα έχει το ευρωπαϊκό know how και το περνάει και στους συμπαίκτες του

Ο άνθρωπος των τεσσάρων Europa League έδειξε στην πράξη τη μεγάλη ευρωπαϊκή του εμπειρία στο Βίλα Παρκ και δούλεψε... υπογείως για τους συμπαίκτες του στον δρόμο προς την OPAP Arena