26.5 C
Athens

Οργή φαρμακοποιών κατά Τόνι Σφήνου: Καταγγέλλουν ως σεξιστική τη διαφήμισή του (video)

Εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία τη χαρακτηρίζουν άθλια, σεξιστική και προσβλητική για τις γυναίκες, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την επαγγελματική τους υπόσταση

Εξαλλοι είναι οι φαρμακοποιοί με διαφήμιση που απεικονίζει τον Τόνι Σφήνο ως έναν… αντι-επαγγελματία συνάδελφό τους, ενώ παράλληλα καταγγέλλουν σεξισμό.

Μάλιστα, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής έκανε παρέμβαση και εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία καταγγέλλει τηλεοπτική διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί, κάνοντας λόγο για σεξισμό.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του το ΔΣ του Συλλόγου «καταγγέλλει την άθλια, σεξιστική αλλά πρωτίστως προσβλητική για το γυναικείο φύλλο, ανθρώπινη αξιοπρέπεια και επαγγελματική υπόσταση, διαφήμιση του «11880» που προβάλλεται στα τηλεοπτικά κανάλια».

Μάλιστα, προσθέτει ότι θα προβεί «σε όλες τις ενδεδειγμένες νομικές ενέργειες».

Ο λόγος που οι φαρμακοποιοί εξοργίστηκαν με τη συγκεκριμένη διαφήμιση είναι πως το σποτάκι δείχνει τον Τόνι Σφήνο σε ρόλο φαρμακοποιού, ο οποίος έχει βάλει ταμπέλα «επιστρέφω αμέσως», παρόλο που διανυκτερεύει, παρουσιάζεται δηλαδή ως αντι-επαγγελματίας.

Επιπρόσθετα, έχοντας κλείσει το φαρμακείο του και ενώ απέξω έχει μαζευτεί κόσμος που μέσα στη νύχτα περιμένει για κάποιο φάρμακο, ο Τόνι Σφήνος κουράρει μία πελάτισσα δίνοντάς της φιλιά στα μέρη που εκείνη υποστηρίζει ότι πονάει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς