24.7 C
Athens

Χουλτ: «Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά χάσαμε από ατυχία»

Ο Νίκλας Χουλτ στάθηκε στην ατυχία που είχε η ΑΕΚ, η οποία της στοίχισε ένα θετικό αποτέλεσμα στο ματς με την Μπενφίκα 

Ο Νίκλας Χουλτ πιστεύει ότι η ομάδα του τα έδωσε όλα για τη νίκη μετά το κακό ξεκίνημα που είχε, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει καθαρά λόγω ατυχίας. Οι ευκαιρίες διαδέχθηκαν σύμφωνα με τον Σουηδό μπακ η μία την άλλη, ωστόσο στο τέλος η Μπενφίκα βρήκε τη λύση και έφυγε μ’ ένα σπουδαίο τρίποντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε τα πάντα, δώσαμε το 110% των δυνάμεών μας, αν εξαιρέσουμε το πρώτο 15λεπτο από εκεί και πέρα ήταν καθαρά ατυχία. Το παιχνίδι τελείωσε με ήττα 2-3 και δεν μπορούμε να πούμε πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι τελικά».

Για το αν υπήρχε έλλειψη συγκέντρωσης στο ξεκίνημα: «Δεν ήταν έλλειψη συγκέντρωσης, υπήρχε ένα περίεργο συναίσθημα, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ. Στη συνέχεια κάναμε 10 ευκαιρίες σημειώσαμε δύο γκολ, η Μπενφίκα έκανε 4-5 ευκαιρίες κι έβαλε ένα γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αυτό είναι το Champions League».

Για την απόδοσή του: «Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μου, έφτασε πολλές φορές η μπάλα στα πόδια μου. Είχα καλή συνεργασία με τον Μάνταλο, είχαμε συζητήσει πως πρέπει να πλαγιοκοπήσουμε. Το κάναμε κάναμε καλά».

Για το μάθημα που πήρε η ΑΕΚ από αυτό το παιχνίδι: «Είναι το ίδιο μάθημα που πήραμε μετά το παιχνίδι με τον Άγιαξ. Αντιληφθήκαμε πως πρέπει αν είσαι συγκεντρωμένος καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Το αντιληφθήκαμε τότε, το αντιληφθήκαμε και τώρα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς