19.7 C
Athens

ΣΕΦ αντί Γλυφάδας το Ολυμπιακός-Βίσλα

Στο κλειστό ΣΕΦ (Ειρήνης και Φιλίας) και όχι στην επί χρόνια έδρα του ΔΑΚ Γλυφάδας, που δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη άδεια διεθνών αγώνων (πρόβλημα με την πυρόσβεση), θα διεξαχθεί ο αγώνας των play off της Ευρωλίγκας γυναικών Ολυμπιακός Βίσλα Κρακοβίας την Τρίτη 9 Οκτωβρίου(18.00). Ο Γιώργος Παντελάκης θα δώσει το τεστ πρόβα τζενεράλε αύριο στην Καλλιθέα με αντίπαλο τις Εσπερίδες.

Όπως ανέφερε ο «Sport24radio», η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων (9/10 18:00) θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ, έδρα την οποία η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά αλλά είναι μια έδρα ταυτόσημη με τον Ολυμπιακό και αναμένεται αρκετός κόσμος. Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες ξανά ύστερα από τρεις ημέρες στην Κρακοβία (12/10, 19:30).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εικόνα ως τώρα της Πολωνικής ομάδας δεν είναι ικανοποιητική στα φιλικά, αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα παρουσιαστεί την άλλη Τρίτη. Ο προϋπολογισμός της Βίσλα είναι μεγάλος και θα ήταν μεγάλο θέμα πιθανός αποκλεισμός της από την Ευρωλίγκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς