20 C
Athens

Τσιρλίντερ του Ολυμπιακού πήγε στο GNTM και εντυπωσίασε τους κριτές (video)

Εκλεψε την καρδιά τους όταν αποκάλυψε πως είναι μέλος των Red Drops και τους… αποτελείωσε με το σπαγγάτο της

Μάγεψε από την πρώτη στιγμή τους κριτές του Greece’s Next Top Model με τη φυσική ομορφιά της, ωστόσο πολύ γρήγορα τους απέδειξε πως διαθέτει πολλά περισσότερα από ένα ωραίο πρόσωπο.

Η κοκκινομάλλα Άννα Τσακουρίδου, δήλωσε εκτός από χορεύτρια χιπ χοπ και τσιρλίντερ της μπασκετικής ομάδας του Ολυμπιακού, κάτι που εξέπληξε θετικά όλους τους κριτές και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Σκουλό, δεδηλωμένο (και φανατικό) οπαδό του πειραϊκού συλλόγου.

Η νεαρή κοπέλα ενθουσίασε με τις κινήσεις και το μπρίο της, αλλά εκεί που… αποτελείωσε τους κριτές ήταν με το σπαγγάτο της!

Οι πόζες της ως τσιρλίντερ και το καταπληκτικό της σπαγγάτο της έδωσαν εύκολα τα «ναι» που χρειαζόταν για να περάσει στην επόμενη φάση.

Bεβαίως τους ενθουσίασε και με το σώμα της, καθώς τη στιγμή που έκανε στροφή στην πασαρέλα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε τη θεϊκή ατάκα «η βαρύτητα δεν πέρασε ποτέ από εδώ».

Οπως αποδείχτηκε λοιπόν στην περίπτωση της Αννας Τσακουρίδου η αναμέτρηση δεν ήταν ντέρμπι, αφού η ίδια ήταν φαβορί και πέρασε… αέρα στην επόμενη φάση.

Δείτε την Αννα Τσακουρίδου στην παρουσίασή της:

Δείτε την εμφάνισή της με μαγιό από το 25:15:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς