20.6 C
Athens

Εκοψε την πιο εντυπωσιακή υποψήφια που πέρασε από το GNTM: «To μόνο που είδα είναι δύο στήθη» (video)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έριξε άκυρο σε υποψήφια παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων, επειδή είχε κάνει πλαστική στο στήθος

Κατάφερε να συγκεντρώσει ξανά πάνω της όλη την οργή των social media η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που έτσι κι αλλιώς είναι η… αγαπημένη κριτής του twitter (που δεν σταματά να την κράζει…) όταν επιδίωξε να αφήσει εκτός του Greece’s Next Top Model την μακράν πιο εντυπωσιακή υποψήφια που πέρασε μέχρι τώρα από το πλατό του ριάλιτι μοντέλων.

Ο λόγος για τη μελαχρινή Ειρήνη, εστεμμένη Star Πελοπόννησος, η οποία έκανε μεν το λάθος να εμφανιστεί μπροστά στους κριτές με ένα τεράστιο -απαγορευτικό για μόντελινγκ- τατουάζ στην περιοχή του ποδιού, κανείς όμως δεν μπόρεσε να αμφισβητήσει την ομορφιά της.

Ωστόσο, λίγο η πλαστική στο στήθος, λίγο το υαλουρονικό στα χείλη, η κριτής που τα social media αγαπούν να… μισούν, σχολίασε την εμφάνιση της νεαρής με καθόλου κολακευτικά λόγια.

«Όση ώρα πόζαρες εγώ το μόνο που είδα ήταν δύο στήθη. Με τίποτα δεν μπορώ να σου πω ναι, λυπάμαι πολύ, είναι όχι», είπε η ίδια, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Με τους άντρες κριτές να της έχουν δώσει το πολυπόθητο like για την επόμενη φάση, η… καυτή πατάτα έπεσε στα χέρια της Βίκυς Καγιά, η οποία τελικά αποφάσισε να «σώσει» την εστεμμένη και να την περάσει στο Bootcamp!

Όσο για τη φιναλίστ; Εκνευρίστηκε και με το παραπάνω με την Παπαγεωργίου και θεώρησε δικαιολογημένα προσβλητικά τα λόγια της.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς