19.1 C
Athens

Παραιτήθηκε ο Γκούσκος από το Κερατσίνι

Στην παραίτησή του από τη διοικούσα επιτροπή του Κερατσινόυ προχώρησε ο Νίκος Γκούσκος

Την παραίτηση του από τη διοικούσα επιτροπή του ΑΠΟ Κερατσίνι έκανε γνωστή ο Νίκος Γκούσκος. Με επιστολή που έστειλε στην ιστοσελίδα μας, ο παράγοντας των ροσονέρι έκανε γνωστούς τους λόγους για τους οποίους προέβη σε αυτή την κίνηση ,ενώ καλεί τη διοικούσα επιτροπή να συστήσει εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης.

Αναλυτικά:

«Παραιτούμαι από τη διοικούσα επιτροπή γιατί πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο θια κάνω καλό στην ομάδα.
Γιατί η ομάδα είναι πάνω απο προσωπικά θέματα και επειδή τέσσερις μήνες τώρα μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά κάναμε τεράστια προσπάθεια βλέποντας Θεούς και Δαίμονες καλώ τη διοικούσα επιτροπή να προκυρήξει εκλογές. Διότι η ομάδα πρέπει να κάνει διοίκηση ΑΜΕΣΑ για να ηρεμήσει.
Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους όσους στεναχώρησα και να θυμίσω ότι συνεχίζω να είμαι Δάσκαλος για κάποια «φίδια» που πάντα-ύπουλα- φτύνουν εκεί που γλείφουν .
Θεωρώ ότι υπάρχει υποδομή στην ομάδα και σε στελέχη διοίκησης και σε άτομα που δείχνουν με πράξεις ότι στηρίζουν τον σύλλογο και εννοώ τον Κύριο Αντώνη Αραβαντινό,την Οικογένεια Τσιριγώτη ,την οικογένεια Τράκα, τον κο Σακελλαρίου ,τον κο Θεοδώρου, τον κο Ιατρόπουλο,τον κο Λάμπρου, τον Μιχάλη τον Τσούμα που βοήθησε πολύ, τον Κώστα τον Κλείσαρη που ήρθε και αυτός κοντά στην ομάδα με τον τρόπο του. Και τέλος τον προπονητή , κο Δημήτρη Αρναούτη, που δέχτηκε να αναλάβει την ομάδα σε ένα δύσκολο καιρό.

Και για το τέλος να ευχαριστήσω τους Χάρη Βαττή και Λουσιέν Κούντου που δείχνουν στους υπόλοιπους μάγκες τι σημαίνει Κερατσίνι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς