21.9 C
Athens

Κόντι: «ΑΕΚ δεν είναι μόνο ο Πόνσε»

Το εγκώμιο του Εζεκιέλ Πόνσε έπλεξε ο αμυντικός της Μπενφίκα Χέρμαν Κόντι, ο οποίος στάθηκε στους κινδύνους που κρύβει για την ομάδα του η αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Εζεκιέλ Πόνσε αναφέρθηκε ο Χέρμαν Κόντι.
Ο αμυντικός της Μπενφίκα, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες των «Αετών» της Λισαβόνας στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι ξέρει τον Εζεκιέλ Πόνσε από την εποχή που αγωνίζονταν στη Νιούελς, ωστόσο επισήμανε πως πρέπει να δώσουν προσοχή συνολικά στην ΑΕΚ για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αργεντινός στόπερ της Μπενφίκα:

Για το αν θα ξεκινήσει: «Μου δίνεται η ευκαιρία να μπορέσω να αποδείξω αυτά που μου έχει ζητήσει ο προπονητής. Έχω νιώσει την εμπιστοσύνη του κλαμπ και ελπίζω πως αν ξεκινήσω θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα».

Για το ότι ο προπονητής του τον πιστεύει παρότι αποβλήθηκε στο πρωτάθλημα: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βοηθήσω την ομάδα. Αν με επιλέξει ο προπονητής θα το κάνω. Το παιχνίδι το αυριανό είναι σε διαφορετική διοργάνωση και ο καθένας θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για το συνολικό καλό της ομάδας».

Για την παρουσία του Πόνσε: «Τον γνωρίζω από τη Νιούελς. Αύριο θα είναι διαφορετικός αγώνας. Αλλά δεν είναι μόνο ο Πόνσε, είναι και οι άλλοι ποδοσφαιριστές, οπότε πρέπει να μπούμε με όρεξη και διάθεση για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το πώς νιώθει που θα αντικαταστήσει τον Ζαρντέλ: «Είναι ένας αρχηγός εκτός και εντός γηπέδου. Όποιον επιλέξει ο προπονητής, θα κληθεί να παίξει και να μην φανεί η απουσία του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς