20.9 C
Athens

Ουζουνίδης: «Το ματς με τον Άγιαξ ήταν ένα μάθημα»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με την Μπενφίκα, τόνισε πως αν η ΑΕΚ θέλει να πετύχει κάτι στο Champions League θα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς αύριο

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο την Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ (FWS.GR, 22:00), με μοναδικό στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την βάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωρίζει την δυσκολία του παιχνιδιού και επισημαίνει ότι οι παίκτες του πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους κόντρα στον Άγιαξ.

«Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι πρέπει να κερδίσουμε αύριο. Το πρώτο ματς μας έδειξε τι πρέπει να βελτιώσουμε και ένα από αυτά ήταν το να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το ματς με τον Άγιαξ ήταν ένα μάθημα και πρέπει να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη γιατί σε αυτό το επίπεδο οι ομάδες δεν συγχωρούν τίποτα».

Για το που πρέπει να εστιάσει η ΑΕΚ: «Δεν πρέπει να υστερήσουμε σε τίποτα και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Πρέπει να τρέξουμε πολύ και να πιέσουμε πολύ. Αν δούμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στα πρώτα 20 λεπτά ήταν καλύτερος από την Μπενφίκα και έχανε με 2-1. Πρέπει να είμαστε καλοί και επιθετικά και αμυντικά».

Για τα χαρακτηριστικά της Μπενφίκα: «Είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο αλλά σίγουρα κάνει κάποια λάθη λόγω απειρίας. Είναι μία ομάδα που επιστρέφει σε πολύ ψηλό επίπεδο και ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο για να το πετύχει».

Για ενδεχόμενη αλλαγή στο κέντρο της άμυνας: «Θα δω ποιοι είναι οι καλύτεροι και θα αποφασίσω. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Έχω τέσσερις πολύ καλούς κεντρικούς αμυντικούς και μπορεί να τους βάλω και σε άλλες θέσεις».

Κλείνοντας υποστήριξε ότι: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η Μπενφίκα θα έχει μεγαλύτερη πίεση από εμάς. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Το αυριανό παιχνίδι θα δείξει πράγματα και για τις δύο ομάδες, η Μπάγερν είναι άλλο επίπεδο και τα μεταξύ μας αποτελέσματα ανάμεσα στις υπόλοιπες ομάδες θα είναι σημαντικά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς