24.3 C
Athens

Ταΐζουν τους ΠΑΟΚτζήδες «μπουγάτσα με κάρμα»

Κέρδισε το κάρμα στο «Καραϊσκάκης» έγραψαν οι Κυριάκοι Κυριάκοι, οπότε το Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ θα το παίξουμε άσο, λόγω Κουτσιαύτη

Και ξαφνικά, ολόκληρος ο ΠΑΟΚ έγινε «καρμικός». Το κάρμα, σου λέει, μας έδωσε τη νίκη στο Καραϊσκάκη. Πρώτος το ξεκίνησε ο Κυριάκος Κυριάκος ο «καρμικός».

Αμόλησε μια παπαριά (η λέξη απενοχοποιήθηκε από την Ελενίτσα την Αυλωνίτου) και το πήραν σερί – κορδόνι στον ΠΑΟΚ. Νίκησε το κάρμα, σου λέει.

Και τι είναι το κάρμα, ρε μάστορα; Μπουγάτσα; Πεϊνιρλί; Τι διάολο είναι; Να σου πω εγώ τι είναι, με απλά λόγια κι όχι τίποτα επιστημονικές ακαταλαβίστικές ορολογίες. Πως λέμε στην Ελλάδα «από το Θεό θα το βρεις», κάτι τέτοιο. Για να επέλθει δικαιοσύνη και καλά.

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε πέρυσι στην Τούμπα, όχι με δική του ευθύνη, αλλά εξ αιτίας ενός ανώμαλου. Ήρθε φέτος στο «Καραϊσκάκης» και νίκησε. Αυτό είναι κάρμα, κατά τον Κυριάκο Κυριάκο και το «Σαββιδοτεχνείο» του Τύπου. Θεία δίκη, δηλαδή.

Να πω του Κυριάκου Κυριάκου, του ιδεολογικού ινστρούχτορα του ΠΑΟΚ, ότι στο κάρμα στην Ινδία δόθηκε μία «φιλοσοφική άποψη» για τους αμόρφωτους και τους αγράμματους. Προκειμένου να τους καθυποτάξουν, τους φόρτωσαν ένα κράμα.

Όσο οι άνθρωποι αναρριχώνται πνευματικά, γραμμένο το έχουν το κάρμα. Τρόμο προκαλεί το κάρμα στην σανσκριτική γλώσσα, για να φοβάται ο κόσμος το ανακάλυψε ο Ινδουϊσμός κι ο Βουδισμός μαζί. Άπαξ, δηλαδή και κάνεις κάτι παράτυπο ή αυτός που υποστηρίζει ότι έγινε κάτι παράτυπο, περιμένει τη δικαιοσύνη του κάρμα.

Κι ας έρθει, αισθάνεται δικαιωμένο ότι λειτούργησε το κάρμα. Με το νόμο των πιθανοτήτων, μπορεί και να έρθει. Αυτό δεν σημαίνει ότι ενεργοποιήθηκε το κάρμα. Κι αν δεν έρθει ποτέ, τι έγινε με το κάρμα; Πέθανε;

Είπαμε, όμως. Βρήκαμε μία λέξη και το μοστράρουμε στο λαό του ΠΑΟΚ, για τη νίκη στο Φάληρο. Κάρμα σου λέει. «Ουάου», που θα έλεγε κι ο Βαρουφάκης. Που ο ΠΑΟΚ δεν πέρασε τη σέντρα, κανένα θέμα για τους καρμικούς Κυριάκους. Κέρδισε το κάρμα.

Άμα είναι έτσι και κερδίζει το κάρμα, το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ να το σταντάρουμε στον άσο για όσα έκανε ο Κύζας στην Τούμπα στον ημιτελικό του κυπέλλου. Και φυσικά, να το παίξουμε στάνταρ άσο στο δεύτερο γύρο το Αστέρας – Τρίπολης – ΠΑΟΚ, επειδή ο Κουτσιαύτης έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στον Πρίγιοβιτς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς