21.7 C
Athens

Σταρ Ελλάς 2018 η Ιωάννα Μπέλλα, το μοντέλο που απέρριψαν στο Next Top Model (pics, video)

Ποια είναι η μεγάλη νικήτρια των φετινών καλλιστείων που απορρίφθηκε στο GNTM λόγω αισθητικών παρεμβάσεων

Μπορεί οι κριτές του Greece’s Next Top Model να την απέρριψαν λόγω αισθητικών παρεμβάσεων, αλλά όπως φαίνεται κανείς δεν χάνεται. Η Ιωάννα Μπέλλα, η πανύψηλη καλλονή από τη Βέροια που λίγες ημέρες πριν ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στην επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων, κέρδισε χθες τον μεγαλύτερο τίτλο, αυτόν της Σταρ Ελλάς 2018 στα καλλιστεία ομορφιάς.

Και μπορεί οι πλαστικές να την εμπόδιζαν να εκφραστεί και να δείξει τη συγκίνησή της, αφού ακόμα και το κλάμα της έμοιαζε με… χαμόγελο, αλλά γεγονός είναι πως πήρε το «αίμα της πίσω» και με το παραπάνω για την «πόρτα» που έφαγε στο GNTM.

Το 22χρονο μοντέλο είναι λοιπόν και επίσημα η Σταρ Ελλάς 2018, αφού οι κριτές των καλλιστείων, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται να μην ενοχλήθηκαν από τις πλαστικές σε  χείλη και στήθος που (όπως είχε αποκαλύψει η ίδια στην Βίκυ Καγιά) είχε κάνει πριν λίγο καιρό, δίνοντάς της έτσι το πολυπόθητο στέμμα ανάμεσα σε 10 φιναλίστ.

Η Ιωάννα Μπέλλα, εξάλλου, πέρα από τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, βγήκε και πρώτη στην προτίμηση του κοινού, λαμβάνοντας έτσι το People’s Choice Award.

«Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία και θα το ξαναέκανα. Οι ερωτήσεις ήταν το μεγαλύτερο άγχος μου. Μου δόθηκε μια ευκαιρία όπως δόθηκε σε όλες τις κοπέλες», δήλωσε η Ιωάννα μετά τη στέψη της.

Ποια είναι η Σταρ Ελλάς 2018

Η Ιωάννα Μπέλλα, έχει ύψος 1.85 και εκπληκτικές αναλογίες. Δουλεύει ως μοντέλο στο πρακτορείο Ηappy People Models εδώ και αρκετά χρόνια έχοντας συμμετοχή σε σημαντικές επιδείξεις μόδας και φωτογραφήσεις. Μεγάλωσε στην Βέροια σαν πριγκίπισσα και εκτός από την ομορφιά της, έχει πίσω της μια ενδιαφέρουσα ιστορία ζωής, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Η Ιωάννα είναι κόρη του «βασιλιά» του κρέατος της Βέροιας. Ο πατέρας της έχει εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος στη Βέροια και σφαγείο και επίσης περίπου 200 κρεοπωλεία σε όλη την Ελλάδα. Δεν της έλειψε τίποτα ποτέ και όπως έχει πει η ίδια μεγάλωσε σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον.

Η Ιωάννα αγαπούσε το βόλεϊ και έπαιζε από μικρή. Ξεκίνησε στα 7 της και συνέχισε παίζοντας σε διάφορες ομάδες της περιοχής. Όνειρό της ήταν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το βόλεϊ, μέχρι που ένας σοβαρός τραυματισμός, άλλαξε τα σχέδιά της. Προσπαθώντας να σηκώσει στο γυμναστήριο βάρη 150 κιλών, ενώ έλειπε ο προπονητής της, τραυματίστηκε σοβαρά, ραγίζοντας τη λεκάνη της. Έμεινε για 5 ολόκληρους μήνες στο κρεβάτι και μετά πήγε σχολείο με αναπηρικό καροτσάκι.

Μεγαλώνοντας πήγε στη Θεσσαλονίκη και συνειδητοποίησε τότε πόσο όμορφη και εντυπωσιακή ήταν… Εκεί πιάνει δουλειά στο Μαρκίζ, κάνοντας υποδοχή για 6 μήνες μέχρι που το μαθαίνουν οι γονείς της και έτσι σταματάει…

Λίγο αργότερα, σπούδασε αισθητική και μακιγιάζ στη Θεσσαλονίκη, ενώ μπήκε και στο χώρο του modeling με συμμετοχές σε επιδείξεις μόδας όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Τουρκία το Μιλάνο και την Αμερική. Εχει μάλιστα εργαστεί και ως make up artist της Άννας Βίσση και της Ελένης Φουρέιρα. Παράλληλα, έχει κάνει και σπουδές δημοσιογραφίας στη σχολή του Ant1.

Από το Greece’s Next Top Model…. Σταρ Ελλάς 2018

Η κριτική της σίγουρα είχε γίνει viral και λόγω των σκληρών σχολίων που είχε ακούσει από τους κριτές του Next Top Model και λόγω του ξεσπάσματός της.

Παρά το ότι δάκρυσε και επανέλαβε πολλές φορές μπροστά στους κριτές πως έχει μετανιώσει για τις επεμβάσεις στο πρόσωπό της, η Ιωάννα Μπέλλα δεν κατόρθωσε να τους πείσει και απορρίφθηκε από το ριάλιτι μοντέλων.

Οι νικήτριες της βραδιάς

Η Ιωάννα Μπέλλα, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσει 7 κριτές αυτή την φορά και το κοινό, κατάφερε και κέρδισε τις εντυπώσεις με την ομορφιά της, φορώντας έτσι εκείνη το μεγάλο στέμμα το βράδυ της Κυριακής.

Για την ιστορία, μεταξύ των κριτών ήταν ο γνωστός φωτογράφος Γιώργος Μεστούσης, ο σχεδιαστής και χορηγός των βραδινών ενδυμάτων Πάνος Ζήνας και η γνωστή χορογράφος-κινησιογράφος-αρτ director Galena. Οι υπόλοιποι κριτές ήταν από το χώρο της δημοσιογραφίας, της μόδας και της τηλεόρασης.

Οσο για τις υπόλοιπες φιναλίστ, οι νικήτριες της βραδιάς είναι:

Μαρία Λεπίδα – MISS HELLAS 2018

Αγγελική Μαυρομμάτη – MISS YOUNG 2018

Αναστασία Καλογέρη – 1st RUNNER UP STAR HELLAS 2018

Μαρίνα Γρηγορίου – 1st RUNNER UP MISS HELLAS 2018

Πένυ Μεταξά – 1st RUNNER UP MISS YOUNG HELLAS 2018

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς