18.2 C
Athens

Στο τέλος ήρθε η νίκη για τον Άρη

Με δύο τέρματα στο τέλος του αγώνα ο Άρης πήρε το «τρίποντο» της νίκης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Με δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, ο Άρης πήρε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα παιχνίδι, το οποίο μέχρι το 85′ δύσκολα θα συγκρατήσουμε κάποια φάση.

Το πρώτο ημίχρονο σίγουρα θα ξεχαστεί γρήγορα, καθώς η μόνη φάση που μπορούμε να θυμόμαστε έγινε στο 8ο λεπτό, όταν ο Τόνσο βρέθηκε σε θέση βολής, όμως ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης δεν θα βρει στόχο, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο β’ μέρος ο Ερέρα έκανε τις αλλαγές που έπρεπε για να πάρει το τρίποντο της νίκης. Ο Ναζλίδης έδωσε περισσότερη επιθετικότητα στους «κιτρινόμαυρους», ενώ οι Σιώπης και Μαρτίνες ήταν οι άνθρωποι που έδωσαν τις ασίστ στα δύο τέρματα. Στο 85′ ο Σιώπης θα πετάξει την μπάλα στον κενό χώρο και θα βρει τον Γκαρσία, ο οποίος θα ανατραπεί από τον μέχρι τότε πολύ καλό Παπαδόπουλο και θα πάρει το πέναλτι. Την εκτέλεση του θα αναλάβει ο Γιούνες, ο οποίος δεν θα αστοχήσει και θα κάνει το 1-0. Στις καθυστερήσεις και ενώ ο Αστέρας πίεζε για να μπορέσει να πάρει την ισοπαλία, ο Άρης θα καταφέρει να βγάλει αντεπίθεση, με τον Μαρτίνες να βγάζει στον κενό χώρο τον Γκαρσία, ο οποίος με υπέροχο διαγώνιο σουτ θα διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Πλέον, ο Άρης έπιασε τους 12 βαθμούς με τους Θεσσαλονικοίς να δείχνουν πως βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα. Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας για ακόμα ένα παιχνίδι απέναντι στους Big 5, δεν θα καταφέρει να πάρει κάποιον βαθμό.
Διαιτητής ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης, με βοηθούς τους Σπυρίδων Βασιλόπουλος και Χρήστος Τζιώτζιος.

Άρη: Ντίαζ, Δεληζήσης, Μπάσα, Κολάσο (46′ Ναζλίδης), Γκαρσία, Γιούνες, Ματίγια (81′ Σιώπης), Τζανακάκης, Μενέντες, Βέλεθ, Ντιγκινί (72′ Μαρτίνες)

Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Βλάχος (90′ Δουβίκας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ορτέγκα, Κυριακόπουλος (60′ Φερνάντεζ), Τόνσο (71′ Κώτσιρας), Τσιλιανίδης, Μανιάς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς