18.9 C
Athens

Oικογενειακή τραγωδία στο Αργος: Aυτοκτόνησε ο νεαρός που σκότωσε την 11χρονη αδερφή του (video)

Mπήκε στο διαμέρισμα, έβαλε φωτιά, σκότωσε το κοριτσάκι και στη συνέχεια έδωσε τέρμα στη ζωή του • Συγκλονίζει η χαροκαμένη μάνα

Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα λίγο μετά τις 2:30 μ.μ. στο Αργος. Ενας άνδρας, οπλισμένος, μπήκε σε διαμέρισμα, στην οδό Ομήρου στο Άργος και έβαλε φωτιά. Στη συνέχεια, πυροβόλησε και σκότωσε την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του και ακολούθως αυτοκτόνησε.

Οπως ανέφεραν πηγές της αστυνομίας, πρόκειται για τον γιο ενός γιατρού από προηγούμενο γάμο. Ο γιατρός είχε ξαναπαντρευτεί και είχε αποκτήσει με την επίσης γιατρό, αναισθησιολόγο, σύζυγό του ένα κοριτσάκι. Για άγνωστους λόγους ο νεαρός δράστης που οι πληροφορίες για την ηλικία του είναι συγκεχυμένες, με άλλες να αναφέρουν ότι είναι 29 ετών και άλλες 25 και γιατρός μικροβιολόγος στο επάγγελμα -οι αρχικές ανέφεραν ότι είναι 20χρονος και φοιτητής της ιατρικής- και που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μπήκε μαινόμενος στο σπίτι της θετής μητέρας του και το πυρπόλησε.

Στη συνέχεια, πυροβόλησε εξ επαφής την 11χρονη ετεροθαλή αδερφή του με τη θετή μητέρα του να είναι αυτόπτης μάρτυρας και να καλεί απελπισμένα σε βοήθεια.

Οι γείτονες άκουσαν -και μάλιστα κάποιος κατέγραψε και σε βίντεο το σπίτι, όπου ακούγονταν οι φωνές και φαινόταν ο καπνός- λεκτική διαμάχη και κάποια γυναίκα, προφανώς την αναισθησιολόγο, να φωνάζει «θα μας κάψει… το παιδί μου!».

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην οδό Ομήρου 3 κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, είδαν το κοριτσάκι αναίσθητο στην είσοδο, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το κοριτσάκι διακομίστηκε σε νοσοκομείο, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν κατάφερε να παραμείνει στη ζωή. Οι γιατροί έδωσαν άνιση μάχη, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο δράστης μετά τον πυροβολισμό παρέμεινε ταμπουρωμένος στην πολυκατοικία και λίγο αργότερα τον εντόπισαν αστυνομικοί νεκρό στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας. Δίπλα στο άψυχο σώμα του βρισκόταν ένα όπλο, πιθανότατα το ίδιο με το οποίο πυροβόλησε το κοριτσάκι. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Δραματικές σκηνές διαδραματίστηκαν και λίγο αργότερα όταν επιχείρησαν να μεταφέρουν τη χαροκαμένη μητέρα σε κάποιο άλλο σημείο μακριά από το χώρο του εγκλήματος. Συγκλόνισαν οι φωνές και οι λυγμοί της, καθώς έλεγε: «Με άφησε η ζωή μου, το παιδί μου, δεν τη θέλω τη ζωή, ζωή μου, ζωή μου!».

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: argolikeseidhseis.gr, argonafplia.gr

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς