21.9 C
Athens

Χουλτ: «Το κάτι παραπάνω με Μπενφίκα»

Ο Νίκλας Χουλτ και Κώστας Κατσουράνης μίλησαν στο programme match του αγώνα με την Μπενφίκα

Ο Νίκλας Χουλτ παραχώρησε δηλώσεις στο programme match του αγώνα με την Μπενφίκα και τόνισε πως όσο έχουν τον κόσμο μαζί τους, μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Για εμάς το γκρουπ στο οποίο βρισκόμαστε σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Κάθε ματς σε αυτή τη διοργάνωση είναι πολύ δυνατό και είναι και πολύ σημαντικό. Ο στόχος είναι ένας και μόνος: να διεκδικείς και να παίρνεις από κάθε αγώνα ό,τι περισσότερο μπορείς, να δίνεις το καλύτερο που μπορείς να δώσεις» δηλώνει ο διεθνής Σουηδός αμυντικός που εκτιμά ότι ο στόχος της πρωταθλήτριας Ελλάδας κόντρα στην Μπενφίκα δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη: «Θα μας κρατήσει ζωντανούς και θα μας δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε να διεκδικήσουμε σε αυτόν τον όμιλο. Με τον κόσμο δίπλα μας θέλουμε να κάνουμε το… κάτι παραπάνω».

Επίσης δηλώσεις έδωσε και ο συνδετικός κρίκος της ΑΕΚ και της Μπενφίκα, Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος τόνισε: «Επίτευγμα να βρίσκεται εδώ η ΑΕΚ, πραγματικά τεράστιο και νομίζω ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα με όλη του την ψυχή, δίνοντας το παρών στο γήπεδο σε όσες περισσότερες αναμετρήσεις μπορεί και ειδικά μετά από άσχημα αποτελέσματα. Τότε είναι που έχουν ανάγκη

περισσότερο την υποστήριξή τους οι ποδοσφαιριστές, γιατί στα θετικά αποτελέσματα όλα είναι καλά και για τον προπονητή και για τους παίκτες, στα άσχημα είναι που χρειάζονται όλοι τους περισσότερο τη βοήθεια των φιλάθλων» υποστηρίζει ο παλαίμαχος διεθνής άσος της ΑΕΚ και της Μπενφίκα και πρωταθλητής Ευρώπης του 2004.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς