20.2 C
Athens

Συγκλονίζει η κραυγή αγωνίας γυναίκας στο Κιάτο που έβλεπε το χείμαρρο να κατεβαίνει (video)

Παρακολουθούσε έντρομη τα ορμητικά νερά να παρασύρουν αυτοκίνητο

Tα όσα συνέβησαν το Σάββατο στην Πελοπόννησο ήταν πραγματικά πρωτόγνωρα. Κι άλλες φορές έχουμε δει χειμάρρους να ξεχύνονται σε δρόμους σαν ποτάμια και να παρασύρουν αυτοκίνητα, αλλά με τέτοια ένταση και τόσο μαζικά σε πολλά μέρη ταυτόχρονα, όπως συνέβη με το πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα «Ζορμπά» δεν είχαμε ξαναδεί.

Ο κυκλώνας Ζορμπάς «χόρεψε» για τα καλά τις περισσότερες περιοχές της Πελοποννήσου, από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, με το Κιάτο να είναι μια από τις περιοχές που σημειώθηκαν οι μεγαλύτερες καταστροφές, καθώς ένας χείμαρρος έπνιξε την πόλη.

Οι εικόνες από το σημείο ήταν πραγματικά συγκλονιστικές. Ακόμα πιο συγκλονιστική ήταν η κραυγή αγωνίας μιας γυναίκας που αρχικά βιντεοσκοπούσε τις στιγμές με το κινητό της τηλέφωνο, αλλά περνούσε η ώρα και τα νερά ανέβαιναν, άρχισε να αισθάνεται πραγματικό τρόμο.

Στις εικόνες φαίνονται τα ορμητικά νερά να κινούνται με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Η γυναίκα ακούγεται να λέει πως το νερό είναι έτοιμο να «βγει» και πάνω στο δρόμο!

Λίγο μετά έρχεται το σοκ. Ένα αυτοκίνητο φαίνεται να παρασύρεται από τον χείμαρρο λες και είναι… παιχνίδι με τη γυναίκα να φωνάζει πως πρέπει να φύγουν από εκεί γιατί κινδυνεύουν.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς