21.9 C
Athens

Οι αγώνες του κυπέλλου Πειραιά

Πειραϊκός- ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας 1-2 παράταση

Στην παράταση η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στο Μοσχάτο με 2-1 επί του μαχητικού Πειραϊκού. Και οι δυο ομάδες αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες, παρουσιάζοντας μια καλή εικόνα και στα 120 λεπτά της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Τσαλατσάνη στο 15’, για να απαντήσει η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας με Κουλουριώτη στο 20’.

Στη φάση αυτή ο Πειραϊκός διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή Φιλακούρη, ότι δόθηκε πριν το γκολ ανάποδο φάουλ. Στο δεύτερο μέρος ο Πειραϊκός έμεινε στο 77’ με δέκα λόγω αποβολής του Δημητρόπουλου με δεύτερη κίτρινη.

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη της παράτασης, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το τέρμα που τους έδωσε την πρόκριση με τον Ταμπουράκη στο 115’, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι σαν αλλαγή.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Λαγκαδίτης, Δημητρόπουλος, Ντζούρας(77’ Καλυβωκάς), Θεοχαράκης, Πρωτονοτάριος, Γκιούρι, Σεϊνταράσι(57’ Ντερκρικοριάν), Τραγανός, Τσαλατσάνης , Παυλίδης(66’ Παφίλης), Ζωγράφος(117’ Φριτζάλας).

ΑΕ ΜΑΥΡΟΥ ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Μεϊμάρογλου, Παπαδόπουλος,Κασδοβασίλης(46’ Ζώγας), Βιδάλης, Σταμπούλογλου, Χατζηλεμελτιάδης(120’ Σαραντάκος), Βάσσος(74’ Γκιάτης), Τσορτανίδης, Μανουλίδης(70’ Ταμπουράκης), Πέρρο,ς Κολουριώτης.

ΑΕ Περάματος – Αναγέννηση Μοσχάτου 2-1

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ΑΕ Περάματος επιβλήθηκε με 2-1 της αξιόμαχης Αναγέννησης Μοσχάτου και πήρε την πρόκριση. Και τα δυο γκολ των νικητών πέτυχε ο Λαθούρης(20’, 75’). Για τους Μοσχατιώτες είχε ανοίξει το σκορ ο Οικονομάκης στο 18’.

Καλός ο διαιτητής Χατζηγιάννης.

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Καββαδίας, Ζαχαρόγλου, Μικρούλης, Νάζαρης, Κουτσογιαννόπουλος, Γιαννής, Στάης(88’ Γελασάκης), Τάνκας(85’ Μελάς Σ.), Σαραντόπουλος)75’ Πατέστος), Λαθούρης, Ντέμας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Κοντογιαννάκος, Ράτου(60’ Φαμπιάνο), Ρίζος, Σφακιανάκης,Τόττης, Ορφανός, Σαρδέλης, Οικονομάκης, Οσμανάι, Νελάι, Ταχιράι.

Ατρόμητος Κερατσινίου – Θύελλα Μοσχάτου 2-1

Νέα πρόκριση για τον Ατρόμητο Κερατσινίου επί ομάδας Α’ Κατηγορίας . Αυτή τη φορά επικράτησε με 2-1 της Θύελλας Μοσχάτου στη Χαραυγή και πέρασε στον τέταρτο γύρου του Κυπέλλου Πειραιά.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19’ με τον Παππά Ν. ,αλλά οι Κερατσινιώτες ισοφάρισαν στο 27’ με αυτογκόλ του Σκοπελίτη.

Ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη στο 79’ με τον Τσιρίδη , έναν παίκτη που ήλθε από τον πάγκο.

Σωστός ο διαιτητής Παπανδριόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Μπαλαφούτης , Ματράκας, Κάτσος, Χονδρουδάκης, Λανάι, Μαυράκης, Φωτουλάκης( 57’ Τσιρίδης ) , Λέκκας( 77’ Κοντοπάνος ) , Παπαδάτος, Μπάμι ( 67’ Λούπι )

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ : Γερογιάννης, Μάρκος, Σκοπελίτης( 70’ Ευαγγέλου ) Βερεσόγλου, Μπουρίκας, Κωστής, Μπάλλος( 62’ Κούτρης) ) , Εφέντη, Παππάς Ν., Κωνσταντάκος , Παππάς Γ.

Ένωση Καμινίων – Αμφιάλη 0-2

Στην επανάληψη η Αμφιάλη κατάφερε να λυγίσει τη νεανική Ένωση Καμινίων στο Ρέντη με 0-2

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 35’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αράπογλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα .

Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι Αμφιαλιώτες και στην επανάληψη κατάφεραν να βρουν τον δρόμο για τα δίκτυα στο 54’ με τον Αυγέρη και στο 65’ με τον Κοράκι.

Στο 77’ έμειναν και οι φιλοξενούμενοι με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Ιατρόπουλος ο οποίος κινήθηκε απειλητικά κατά αντιπάλου και «κόλλησε » το κεφάλι του στο πρόσωπο του .

Να σημειωθεί ότι ο αποβληθείς είχε μπει σαν αλλαγή δώδεκα λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι.

Καλός ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου.

ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ : Κυρίτσης, Αράπογλου, Φάσκο, Λαμπράκος, Σαπχάσα, Σαουλιάς, Κολιοτάσης( 80’ Σιγάλας) Λουβής( 77’ Κακαβογιάννης) Κοκράνης( 64’ Καραγιάννης) , Χίκα, Μουρελάτος( 49’ Σίσκοβ).

ΑΜΦΙΑΛΗ: Γεωργίου, Σταθαράς, Καμμένος( 88’ Δαρδανός) Γκεκάι , Φέκος, Χαντζής( 46’ Βέττας) Κοράκι, Μαντούβαλος, Αυγέρης, Φύπε, Ψοΐνος( 64’ Ιατρόπουλος).

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ Ο ΦΩΤΗΣ ΠΕΡΙΦΑΝΗΣ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς