18.8 C
Athens

ΑΕΚ: Κλειστά τα εκδοτήρια για Μπενφίκα λόγω… Παναθηναϊκού

Τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ τα οποία πουλάνε τα εισιτήρια για το ματς της ΑΕΚ με την Μπενφίκα, θα είναι κλειστά σήμερα, λόγω του Παναθηναϊκού

Τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στα οποία οι οπαδοί της ΑΕΚ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια για το ματς με την Μπενφίκα θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, όπως ενημέρωσε η ομάδα μέσα από τα social media, λόγω του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: «H ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι σήμερα Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου το εκδοτήριο για την προπώληση των εισιτηρίων και του αγώνα με την Μπενφίκα αλλά και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα παραμείνει κλειστό, λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα του Παναθηναϊκού.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας μας το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» θα λειτουργήσει εκτάκτως αύριο Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, όπως και τη Δευτέρα 01/10 από τις 10:00 έως τις 17:00.

Βεβαίως η ηλεκτρονική προπώληση διεξάγεται κανονικά και σήμερα ολόκληρο το 24ωρο μέσω του aekfc.gr (https://buy.tickethour.com/aek/showProductList.html), αλλά και μέσω του δικτύου καταστημάτων Public σε όλη την Ελλάδα στις ώρες λειτουργίας καταστημάτων.

Την Τρίτη 02/10, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

  • σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
  • Λ. Κύμης από τις 18:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
  • εκδοτήριο θύρας 12 από τις 18:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα»
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς