14.9 C
Athens

Αντίπαλος της ΑΕΚ έξι χρόνια μετά ο Αραβίδης (video)

Ο επιθετικός του ΟΦΗ θα βρεθεί απόψε αντιμέτωπος με την ΑΕΚ για πρώτη φορά ύστερα από τις 29 Σεπτεμβρίου 2012, όταν τη νίκησε ως παίκτης του Πανιωνίου!

Να μία εντυπωσιακή σύμπτωση. Ο Χρήστος Αραβίδης αναμένεται να τεθεί απόψε αντίπαλος της ΑΕΚ για πρώτη φορά ύστερα από έξι ακριβώς χρόνια. Ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ένωσης, δηλώνει οπαδός της και φόρεσε ως επαγγελματίας τη φανέλα της για μία τριετία (2014-17), βοηθώντας τη να φτάσει από τη Football League στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας (2016), δεν έχει βρεθεί απέναντί της στο γήπεδο από τις 29 Σεπτεμβρίου 2012!

Ως παίκτης του Πανιωνίου τότε, ο Αραβίδης είχε παίξει βασικός και σε όλο το 90λεπτο στη νίκη με 1-0 στη Νέα Σμύρνη, με γκολ που πέτυχε ο Λεωνίδας Καμπάνταης στο 16’.  Ήταν η χρονιά που και οι δύο ομάδες έπαιζαν με περιορισμό μεταγραφών, λόγω μη αδειοδότησης και η ΑΕΚ δεν είχε φυσικά καμία σχέση με την ομάδα που διαθέτει σήμερα. Ο «Άραβας» απουσίασε από το ματς του β’ γύρου στο ΟΑΚΑ (ήττα με 1-0), ακολούθησε ο υποβιβασμός της «Ένωσης» και το 2014 εντάχθηκε στη δύναμή της και φόρεσε τη φανέλα της για τρία χρόνια. Πέρυσι, ως γνωστόν, είχε μείνει χωρίς ομάδα όλη τη σεζόν κι έτσι τίθεται αντιμέτωπος μαζί της για πρώτη φορά σήμερα.

Στο Ηράκλειο, βέβαια, ελπίζουν ο Αραβίδης να πανηγυρίσει και απόψε, όπως σαν σήμερα το 2012. Θα βγει το «σημάδι»;

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς