27.6 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση στον Ελ Κααμπί»

Σύμφωνα με τον κορυφαίο Τούρκο ρεπόρτερ, ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα πολύ βελτιωμένη πρόταση στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί προκειμένου να τον κρατήσει στο ρόστερ του και την επόμενη σεζόν

Η υπόθεση ανανέωσης του Αγιούμπ Ελ Κααμπί φαίνεται πως έχει ακόμα κάποια επεισόδια έπειτα από την αποκάλυψη των Τούρκων περί ενδιαφέροντος (και) της Φενέρμπαχτσε του Ζοζέ Μουρίνιο για την απόκτησή του.

Η τελευταία εξέλιξη έχει να κάνει με τη νέα πρόταση ανανέωσης που κατέθεσε στον Μαροκινό ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τον έγκριτο Τούρκο ρεπόρτερ Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο Μαροκινός φορ απέρριψε την προσφορά των Ερυθρόλευκων, οι οποίοι πάντως επανήλθαν άμεσα με νέα βελτιωμένη πρόταση για να αποσπάσουν το «ναι» του 31χρονου.

Είναι βέβαιο πως ο Ολυμπιακός θα παλέψει πολύ για να διατηρήσει στις τάξεις του τον 31χρονο φορ που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου χάρη στο χρυσό γκολ που σημείωσε στον τελικό του Conference και τα συνολικά 33 τέρματα σε 50 εμφανίσεις με τα ερυθρόλευκα σε όλες τις διοργανώσεις.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε ο MVP του τελικού του Conference αλλά και συνολικά της διοργάνωσης όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς