20.9 C
Athens

Άλισον: «Ο Κουτίνιο μου μίλησε για τον Κλοπ»

Σε συνέντευξη του ο Μπέκερ Άλισον αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τον Φιλίπε Κουτίνιο και συζήτησαν για την Λίβερπουλ, πριν ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον αγγλικό σύλλογο

Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ ανήκει στο επιτελείο των «ρεντς» από το καλοκαίρι, όταν τελικά Ρόμα και Λίβερπουλ έδωσαν τα χέρια στα 75 εκατομμύρια ευρώ. Μπορεί ο παίκτης της Μπαρτσελόνα να αποχώρησε από τους «κόκκινους», ωστόσο η παραμονή του στο «Άνφιλντ» ήταν ευχάριστη. «Μου μίλησε με τα καλύτερα για τον Γιούργκεν Κλοπ και τους ποδοσφαιριστές. Ο Κουτίνιο τόνισε ότι είναι ένα φιλόδοξο επιτελείο με στόχο τη νίκη.», σχολίασε σε συνέντευξη του στην «Mirror».

Επιπλέον ο 25χρονος τερματοφύλακας δήλωσε ότι η οικογένεια του Κουτίνιο ήταν χαρούμενοι στην Αγγλία, ωστόσο η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» ήταν μεγαλύτερη και κέρδισε. «Ήταν χαρούμενος εδώ, όπως και η οικογένεια του. Είναι πολύ σημαντικό. Οι γυναίκες μας επικοινώνησαν μεταξύ τους. Πέρασαν πολύ καλά εδώ και ήταν ευτυχισμένοι.», πρόσθεσε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς