27.6 C
Athens

Στάμενιτς: Ελπίζω να κερδίσουμε όλα όσα διεκδικούμε για τα 100 χρόνια του συλλόγου (vid)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα από την προηγούμενη εβδομάδα την πρώτη του καλοκαιρινή μεταγραφή που ακούει στο όνομα του Μάρκο Στάμενιτς, τον οποίο «έντυσε» στα ερυθρόλευκα την Πέμπτη (27/6).

Ο Στάμενιτς υπέγραψε αρχικά στη Νότιγχαμ για τα επόμενα πέντε χρόνια (σύμφωνα με το Athletic το κόστος μεταγραφής ανέρχεται στα 5,5 εκατ. ευρώ) και παραχωρήθηκε από τους Κόκκινους με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό για τη σεζόν 2024/25, με τους Κυπελλούχους Ευρώπης να φουλάρουν για να κλείσουν το συντομότερο το ρόστερ που θα έχει στην προετοιμασία ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Παρουσίασε τον Στάμενιτς και τον έντυσε στα ερυθρόλευκα ο Ολυμπιακός (vid)

Ο Νεοζηλανδός χαφ έχει τα αγωνιστικά στοιχεία για να μπει δυναμικά στην εξίσωση της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού και να κερδίσει από νωρίς την εμπιστοσύνη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που τον διάβασε καλά πριν δώσει το «οκ» για τη μεταγραφή του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των κυπελλούχων Ευρώπης δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» και υπογράμμισε πως ελπίζει η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της για να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο τα 100 χρόνια ιστορίας.

«Το μήνυμά μου για τους φιλάθλους είναι ότι ανυπομονώ να τους δω στο γήπεδο. Είναι προφανώς μία σπουδαία χρονιά, τα γενέθλια των 100 χρόνων για τον σύλλογο και ελπίζω να κερδίσουμε όλα όσα διεκδικούμε», ήταν το πρώτο του μήνυμα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς