27.3 C
Athens

«Αυλαία» στο Ακρόπολις με Ελλάδα – Μπαχάμες και Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η Εθνική Ανδρών ολοκληρώνει τον σύντομο κύκλο φιλικών προετοιμασία της για το Προολυμπιακό Τουρνουά (2-7 Ιουλίου) υποδεχόμενη απόψε τις Μπαχάμες (20:00, ΕΡΤ2) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το Τουρνουά Ακρόπολις.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Σπανούλης, θα έχει τη δυνατότητα εξαγωγής κάποιων τελευταίων χρήσιμων συμπερασμάτων εν όψει της μεγάλης πρόκλησης της επόμενης εβδομάδας, όπου η ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στις εξέδρες του ΣΕΦ θα έχουν τη δυνατότητα να δουν σε δράση τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, δύο χρόνια μετά την τελευταία φορά που φόρεσε τα γαλανόλευκα. Ο σταρ των Μπακς μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας, ολοκληρώνοντας την προπόνηση της Τετάρτης με την υπόλοιπη ομάδα και αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής στο αποψινό φιλικό.

Εθνική με οικογενειακό κλίμα και τις μπασκετικές αρχές του Σπανούλη

Οι Μπαχάμες έχουν στη σύνθεσή τους σπουδαία ονόματα από το NBA, όπως οι ΝτιΆντρε Έιτον, Έρικ Γκόρντον και Μπάντι Χιλντ και θα κληθούν με τη σειρά τους να διεκδικήσουν την παρουσία τους στο Παρίσι στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Βαλένθια (2-7 Ιουλίου).

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς