17.8 C
Athens

Παναθηναϊκός: Αδειάζει το ΟΑΚΑ ο «Ζορμπάς»

Μπορεί οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να υπολόγιζαν πως θα είχαν σήμερα στο ΟΑΚΑ 30.000 κόσμο, όμως δεν βάλει στα σχέδια τους τον «Ζορμπά»

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα τα τελευταία χρόνια, γεγονός που έχει κάνει τον κόσμο του να βρίσκεται όλο και περισσότερο δίπλα στους «μπέμπηδες» του Γιώργου Δώνη, αν και στην αρχή οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έδειχναν πως θέλουν να… μποϊκοτάρουν και να μην πηγαίνουν στο γήπεδο, λόγω Γιάννη Αλαφούζου.

Μάλιστα, στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό έφτασε να έχει 20.000 κόσμο το ΟΑΚΑ και όλοι πίστευαν πως ο αριθμός θα αυξηθεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως δεν υπολόγιζαν τον… Ζορμπά.

Ο κυκλώνας που πλήττει τη νότια Ελλάδα, ίσως επιρρεάσει και την Αττική, γεγονός που φοβίζει τους φίλους της ομάδας και για τον λόγο αυτό δεν αναμένεται τελικά οι παίκτες του «τριφυλλιού» να έχουν δίπλα τους πολύ κόσμο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 6.000, όμως αυτό δεν είναι σίγουρο, καθώς αν τελικά ο «Ζορμπάς» δεν φτάσει στην Αθήνα, ίσως τελικά να δούμε περισσότερους φίλους του Παναθηναϊκού στο γήπεδο, όμως δύσκολα και πάλι θα ξεπεράσουν τα εισιτήρια με τον Λεβαδειακό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς