30.6 C
Athens

Λιόλιος: Η συνεργασία με τους ανθρώπους του ΣΕΦ ήταν αρμονική, φιλοδοξία η επιστροφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί το διάστημα 2-7 Ιουλίου στο ΣΕΦ.

Η εθνική Ελλάδας θα ριχτεί στη μάχη με στόχο την επιστροφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το 2008 και ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε ενόψει της διοργάνωσης και στάθηκε στις αλλαγές που έγιναν στο ΣΕΦ χαρακτηρίζοντας τη συνεργασία με τους ανθρώπους του γηπέδου αρμονική και συντονισμένη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας υποδέχεται μετά από πολλά χρόνια μια σπουδαία διοργάνωση Εθνικών ομάδων μπάσκετ και η Ελλάδα φιλοδοξεί να πανηγυρίσει μέσα από το Προολυμπιακό τουρνουά μια σημαντική διάκριση, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες για πρώτη φορά μετά από το 2008.

Η Εθνική ομάδα έχει ήδη κάνει την πρώτη της “γνωριμία” με το Στάδιο, είχε αρχίσει να νιώθει οικεία και πλέον θα το χαρεί με τις σημαντικές βελτιωτικές ενέργειες που έχουν γίνει, για να είναι αντάξιο ενός τόσο μεγάλου τουρνουά.

Η συνεργασία με τους ανθρώπους του Σταδίου ήταν αρμονική και συντονισμένη, το αποτέλεσμα είναι αυτό που εξ αρχής είχε τεθεί ως στόχος και όλοι μαζί ευελπιστούμε το τουρνουά αστέρων που θα φιλοξενηθεί εδώ τις πρώτες μέρες του Ιουλίου να το απολαύσουν οι φίλαθλοι και να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην Εθνική Ελλάδας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς