31.2 C
Athens

Πλιάτσικο στο σπίτι του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην Ηλεία

Το σπίτι του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στην Ηλεία, μπήκε στο στόχαστρο αγνώστων, που έκαναν πλιάτσικο μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή.

Το πλιάτσικο, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, διαπίστωσε η σύζυγος του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που επισκέφθηκε το σπίτι μετά την καταστροφική φωτιά των προηγούμενων ημερών στην Ηλεία. Οι άγνωστοι δράστες είχαν καταφέρει να μπουν από παράθυρο, που είχε καταστραφεί κατά τη διάρκεια της φωτιάς. Βούτηξαν ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα, τόσο της ίδιας, όσο και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Τόσο ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς όσο και η σύζυγός του, δεν βρίσκονταν στην Ηλεία, όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά. Ενημερώθηκαν για τα όσα ακολούθησαν από κατοίκους της περιοχής και φίλους τους, με την γυναίκα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, να ταξιδεύει για να δει με τα μάτια της, όλα όσα είχαν συμβεί.

Επιτήδειοι, αμέσως μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε σε χωριά του Πύργου και έκαψε στο πέρασμά της σπίτια και περιουσίες, βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν πλιάτσικο στις περιουσίες των ανθρώπων που επλήγησαν από την πύρινη λαίλαπα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και το σπίτι του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, που βρίσκεται στο χωριό Χανάκια, με τους άγνωστους δράστες να εκμεταλλεύονται το γεγονός και να μπουκάρουν στο εσωτερικό, αρπάζοντας ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

ΠΗΓΗnewsit
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς