31.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι πέντε παίκτες από την Κ19 που θα πάρει ο Μεντιλίμπαρ στην προετοιμασία

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού πέντε παίκτες που πρωταγωνίστησαν στη μαγική πορεία της Κ19 ως την κορυφή της Ευρώπης

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι ένας προπονητής που παραδοσιακά στην καριέρα του δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση ειδικά όταν η χρυσή φουρνιά της Κ19 κατέκτησε το Youth League σε μια ιστορική χρονιά για τον σύλλογο, σε μια πρωτοφανή επιτυχία για τα ερυθρόλευκα ταλέντα.

 

Ο Βάσκος προπονητής παρακολούθησε πέρυσι την πορεία των Νέων, βρέθηκε σε αρκετά παιχνίδια και φυσικά είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο για εκείνους που θα βρεθούν στην προετοιμασία για να διεκδικήσουν τη θέση τους στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Εκείνοι που αυτή τη στιγμή φαίνεται πως έχουν κλειδώσει την παρουσία τους στην προετοιμασία είναι ο Ισίδωρος Κουτσίδης (κεντρικός αμυντικός), οι Χρήστος Μουζακίτης και Φάνης Μπάκουλας αλλά και οι Αντώνης Παπακανέλλος (μεσοεπιθετικός), Μπάμπης Κωστούλας (φορ).

Φυσικά, δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια ακόμα προσθήκη, με τον Ολυμπιακό να έχει αποφασίσει να στηρίξει τους Νέους που είναι έτοιμοι για το μεγάλο βήμα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς