Ο Σπηλιώτης παραμένει στην Κηφισιά για 6η σερί σεζόν

Για 6η διαδοχική χρονιά θα παίζει στην Κηφισιά ο Αντώνης Σπηλιώτης. Ο 23χρονος κεντρικός (προϊόν της ακαδημίας του συλλόγου) συμφώνησε στην επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα του Κώστα Χριστοφιδέλη και θα την ενισχύσει στην προσπάθεια για το βήμα παραπάνω.

Η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Αντώνη Σπηλιώτη για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο 23χρονος κεντρικός είναι ο παλαιότερος αθλητής των «κυανόλευκων» καθώς θα φορέσει τη φανέλα της ανδρικής ομάδας για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Ο Αντώνης Σπηλιώτης αποτελεί ένα πολύτιμο «εργαλείο» στην κηφισιώτικη «μηχανή» ενώ είναι καθοριστικός παράγοντας στις αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας. Σημειώνεται ότι την περίοδο 2020-21 ο Αντώνης Σπηλιώτης κατέκτησε με την Κηφισιά το πρωτάθλημα Κ21 της ΕΣΠΑΑΑ.

Ο Αντώνης Σπηλιώτης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα των βορείων προαστίων τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος και χαρούμενος που για ακόμα μια χρονιά θα αγωνίζομαι με την φανέλα της Κηφισιάς. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ κάτω από τις οδηγίες του Κώστα Χριστοφιδέλη και θα συνεργαστώ με το αξιόλογο τεχνικό επιτελείο της ομάδας».

Στη συνέχεια ο Αντώνης Σπηλιώτης τόνισε: «Με την παρουσία μας στο περσινό πρωτάθλημα καταφέραμε και πήραμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Περιμένουμε να ξαναζήσουμε την ευρωπαϊκή εμπειρία και όλοι μας θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Όσον αφορά στις εγχώριες διοργανώσεις θέλουμε να κρατήσουμε την Κηφισιά ψηλά και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...