19 C
Athens

Πρώτο βήμα πρόκρισης για τη Βουλιαγμένη

Το πρώτο αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στον Β’ προκριματικό γύρο του Champions League πέτυχε η Βουλιαγμένη επικρατώντας με 10-8 της Σίντεζ Καζάν στην πρεμιέρα του δευτέρου ομίλου

Το πρώτο και ιδιαίτερα σημαντικό βήμα πρόκρισης στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League πέτυχε η ανδρική ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης, επικρατώντας 10-8 της ρωσικής Σίντεζ Καζάν στο Χέρτσεγκ Νόβι του Μαυροβουνίου, στην πρεμιέρα του Α΄ ομίλου.

Ο ΝΟΒ απέκτησε πλέον το «πάνω χέρι» για μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση και μπορεί να «κλειδώσει» την πρόκριση (29/9, 20:00), με νίκη επί της γηπεδούχου Γιάντραν.

Αν δεν τα καταφέρει, θα χρειαστεί νίκη την Κυριακή (30/9, 12:00) επί της πιο αδύναμης ομάδας του ομίλου, της ρουμανικής Σπορτούλ Κορόνα, και να ευνοηθεί σε συνδυασμό αποτελεσμάτων στο ματς της Γιάντραν με τη Σίντεζ Καζάν.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόκριση στον Γ΄ προκριματικό γύρο εξασφαλίζει την ευρωπαϊκή συνέχεια για τη Βουλιαγμένη, αφού οι νικητές της φάσης αυτής μπαίνουν στους ομίλους του Champions League, ενώ οι ηττημένοι συνεχίζουν στα προημιτελικά του Euro Cup.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Σίντεζ Καζάν): 1-2, 3-3, 1-2, 3-3

ΣΙΝΤΕΖ ΚΑΖΑΝ: Βασίλιεφ 2, Ζακίροφ, Μπουγκάιτσουκ, Νεζίνσκι, Ζινούροφ, Ριζόφ-Αλενίτσεφ, Μαγκομάεφ
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Μπάσιτς 4, Γκιουβέτσης 2, Γούβης 2, Σολανάκης 2

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς