25.3 C
Athens

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Να γιατί δεν πρέπει να ανησυχεί για Ποντένσε

Διαβάστε για το «πόκερ» της Σπόρτινγκ αλλά και γιατί δεν πρέπει να ανησυχεί ο Ολυμπιακός

Στη Σπόρτινγκ δε φαίνεται ότι έχουν  χωνέψει ότι έχασαν τον Ντάνιελ Ποντενσε χωρίς κάποιο αντίτιμο και για αυτό κάνουν κάποιες απέλπιδες τελευταίες προσπάθειες για να κερδίσουν κάτι από τη συγκεκριμένη υπόθεση, ευελπιστώντας ότι θα επωφεληθούν και από την έκβαση που είχε η υπόθεση του Ζέλσο Μάρτινς.

Βέβαια, όπως πολλάκις σας έχει επισημάνει το FWS.GR, ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί, γιατί πολύ απλά οι Πορτογάλοι προσπαθούν να… τζογάρουν. Οι ερυθρόλευκοι, όμως, γνωρίζουν ότι ο σύλλογος από την Ιβηρική μπλοφάρει, καθώς δεν μπορεί να δικαιωθεί, με αποτέλεσμα να μη θέλει να μπει σε αυτό το παιχνίδι διαπραγματεύσεων.

Πιο συγκεκριμένα, σε οποιοδήποτε δικαστικό όργανο και αν έχει αιτηθεί η Σπόρτινγκ για αποζημίωση και για δικαίωση στην υπόθεση του Ποντένσε, έχει βγει χαμένη.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του παίκτη του Ολυμπιακού, Ζόρζε Μέντες, ένας ατζέντης τεράστιου βεληνεκούς κι ίσως ο κορυφαίος του κόσμου, διαβεβαίωσε τον Θρύλο ότι δε θα προκύψει κανένα πρόβλημα.

Ακόμη και ο πορτογαλικός Τύπος επιβεβαιώνει την ισχύουσα κατάσταση, τονίζοντας μάλιστα ότι όλοι οι παίκτες οι οποίοι υπογράφουν συμβάσεις πριν γίνουν 28 ετών, υπάρχει μία περίοδος που προστατεύεται η ομάδα για τα πρώτα τρία χρόνια από την υπογραφή του τελευταίου συμβολαίου τους.

Ωστόσο, το συμβόλαιο του Ποντένσε είχε ανανεωθεί τον Μάιο του 2015, δηλαδή ξεπερνούσε τα τρία χρόνια, άρα ήταν εκτός της εν λόγω περιόδου, όταν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Επομένως, όλα συνηγορούν στο ότι οι απαιτήσεις της Σπόρτινγκ δεν έχουν νομική υπόσταση κι ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς