17.1 C
Athens

Αυτός είναι ο νεαρός που έχει κλέψει την καρδιά της Πάολα (pics, video)

Φλογερό ειδύλλιο για την 36χρονη τραγουδίστρια με νεαρό συνάδελφό της

Ομορφος, ταλαντούχος με ζεστή, μεστή φωνή και ανερχόμενος στη μουσική βιομηχανία. Αυτός είναι ο 25χρονος Παναγιώτης Τσαφαράς, με τον οποίο φέρεται να είναι τρελά ερωτευμένη τους τελευταίους δύο μήνες η Πάολα.

Η 36χρονη τραγουδίστρια που πρόσφατα χώρισε αθόρυβα και φιλικά με τον εδώ και έξι χρόνια σύντροφό της Μιχάλη Ποζίδη, βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του 25χρονου ανερχόμενου τραγουδιστή που εμφανίζεται μαζί της στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι όταν και συνεργάστηκαν στην περιοδεία της τραγουδίστριας. Η επαγγελματική αυτή σχέση συνεχίστηκε στο γνωστό νυχτερινό κέντρο και εξελίχθηκε και σε έρωτα που έχει γίνει talk of the town.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso οι συνεχείς μετακινήσεις τους λόγω των συναυλιών, τους έδεσαν ακόμα περισσότερο. Η καθημερινή επαφή, οι συζητήσεις το χιούμορ, αλλά και το έντονο φλερτ από τον Παναγιώτη δεν άφησαν ασυγκίνητη την Πάολα, που άλλωστε ήταν και πάλι ελεύθερη μετά το χωρισμό της από τον Μιχάλη Ποζίδη. Ετσι οι δυο τους έγιναν πια ζευγάρι.

Ο Παναγιώτης Τσαφαράς ανήκει στο δυναμικό της Panik, ενώ το ντεμπούτο του στη μουσική το έκανε σε ηλικία 20 ετών με το τραγούδι «Όλα είναι εδώ» που υπέγραψε ο καταξιωμένος συνθέτης Τάκης Σούκας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς