29.9 C
Athens

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό και ανακοινώνεται ο Λορέντζο Μπράουν

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να λογίζεται ο Λορέντζο Μπράουν με τους Πράσινους να προσθέτουν τον διεθνή Ισπανό στα γκαρντ δίπλα στους Ναν, Σλούκα και Γκραντ

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Λορέντζο Μπράουν, όπως προανήγγειλε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, το πρωί της Τετάρτης (19/6) σε μία σειρά από stories στο Instagram. 

Ο Αμερικανός -πολιτογραφημένος Ισπανός- γκαρντ έχει βάλει ήδη την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους Πράσινους ενόψει της νέας σεζόν και θα πλαισιώσει στα γκαρντ τους Κέντρικ Ναν, Κώστα Σλούκα και Τζέριαν Γκραντ.

Η ανακοίνωση της απόκτησής του από το «τριφύλλι» αναμένεται ακόμα κι εντός της ημέρας.

Συγκεκριμένα, αρχικά ο ιδιοκτήτης των Πρασίνων ανέβασε ένα story όπου μιλούσε στον γάτο του, λέγοντας: «Καλημέρα free. Ήρθε ο καφές ο δικός μου και υπέγραψε και ο καφές ο δικός σου» (σ.σ: Μπράουν σημαίνει καφέ χρώμα στα ελληνικά) και ακολούθως σε νέο video story ανέφερε: «Free, με Μπράουν και με τον άλλο που έχουμε πει, παίρνουμε την Ευρωλίγκα αήττητοι; Τι πιστεύεις;».

Σημειώνεται πως τη φετινή σεζόν ο Λορέντζο Μπράουν είχε 12 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ μέσο όρο με 44.1% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και 13.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ μέσο όρο με 34.5% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς