29.9 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει να κάνει πρόταση στον Πι Τζέι Ντοζίερ»

Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει ήδη την προσοχή του στον σχεδιασμό του ρόστερ για την επόμενη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τα ονόματα που ακούγονται σχεδόν καθημερινά για τους Ερυθρόλευκους να είναι πολλά και τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Ένα ακόμη τέτοιο μεταγραφικό σενάριο προέκυψε από το Ισραήλ την Τρίτη (18/6) με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Άρελ Γκίνσμπερ, να αναφέρει πως ο Ολυμπιακός σχεδιάζει να κάνει πρόταση στον Πι Τζέι Ντοζίερ που δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Παρτιζάν και κυκλοφορεί ως free agent στην αγορά.

«Πηγή αναφέρει ότι ο Πι Τζέι Ντοζίερ είναι κορυφαίος υποψήφιος για τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν θα μείνει για άλλη μια χρονιά στην Παρτιζάν και, ήδη, συγκεντρώνει ενδιαφέρον από ομάδες της EuroLeague. Ανάμεσά τους είναι και ο Ολυμπιακός και σχεδιάζει να του κάνει πρόταση», έγραψε ο Γκίνσμπερ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο 28χρονος περιφερειακός μέτρησε φέτος 9.2 πόντους (58.3% στα δίποντα, 29.4% στα τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά 21 λεπτά μέσο όρο σε 33 παιχνίδια στην Euroleague.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς