23.8 C
Athens

Για ένα sms του Βασιλειάδη έπεσαν οι μπουνιές

Ο Σπανός του Ατρομήτου έριξε μπουνιές στον Κολοκυθά του Λεβαδειακού, μετά το sms του Βασιλειάδη

Για ένα sms έγινε ο κακός χαμός στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ, όπου ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός έπιασε από το λαιμό τον ομόλογό του του Λεβαδειακού, Κώστα Κολοκυθά και τον γρονθοκόπησε!

Τι έγινε; Ο Σπανός πήρε ένα sms στο κινητό του από κάποιον κυβερνητικό παράγοντα. Μέσα στην αίθουσα ακούστηκε το όνομα του Υφυπουργού Γ. Βασιλειάδη. Και τι έλεγε το μήνυμα;

Ότι αν η Σούπερ Λιγκ προσπαθήσει να βρει ένα νομικό μονοπάτι ώστε να μην γίνεται αγώνας μπαράζ μεταξύ του 13ου της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ και της δεύτερης της Φούτμπολ Λιγκ, τότε δεν ισχύει το τηλεοπτικό συμβόλαιο που έδωσε η ΕΡΤ στις επτά «άστεγες» ομάδες. Ο Ατρόμητος είναι μέσα στις επτά «άστεγες»

Ο Κολοκυθάς θεώρησε… καλό να ενημερώσει για το sms τον Αλέξη Κούγια, ο Σπανός αντέδρασε, ήρθαν στα χέρια, ξέφυγε η κατάσταση.

Όπως είναι γνωστό, ο Υφυπουργός Βασιλειάδης πρόσφερε μέσω της ΕΡΤ 53 εκατ. ευρώ για δυο χρόνια στις «άστεγες» ΠΑΕ με την προϋπόθεση να πέφτουν τρεις ομάδες της Σούπερ Λιγκ και η τέταρτη από το τέλος να δίνει μπαράζ, όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς