28.9 C
Athens

Πανικός στο Αμβούργο πριν το Πολωνία – Ολλανδία: Η αστυνομία πυροβόλησε άνδρα που τους απειλούσε με αιχμηρό αντικείμενο (vid)

Σκηνές τρόμου σε κεντρικό σημείο του Αμβούργου, λίγα μέτρα μακριά από τη Fan Zone για το Πολωνία - Ολλανδία: Η γερμανική αστυνομία πυροβόλησε άνδρα που τους απειλούσε με αιχμηρό αντικείμενο και βόμβα μολότοφ στα χέρια

Πανικός στο Αμβούργο λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Πολωνίας με την Ολλανδία για τον τρίτο όμιλο του Euro 2024.

Συγκεκριμένα λίγα μέτρα μακριά από τη Fan Zone η αστυνομία ειδοποιήθηκε για έναν άνδρα που κυκλοφορεί με αιχμηρό αντικείμενο και βόμβα μολότοφ στα χέρια και έσπευσε στο σημείο. Αρχικά, σύμφωνα με τη Bild, πυροβόλησε στον αέρα για να τον προειδοποιήσει και στη συνέχεια τον στόχευσαν προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν.

Όλα αυτά την ώρα που κατευθύνονταν προς το γήπεδο περίπου 40.000 οπαδοί της Ολλανδίας για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση απέναντι στην εθνική ομάδα της Πολωνίας.

Σημειώνεται πως δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα ποιες ήταν οι προθέσεις του συγκεκριμένου άνδρα, ο οποίος πάντως απειλούσε τους αστυνομικούς αλλά και τους γύρω του, καθώς και πόσο σοβαρά τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς των αστυνομικών.

Ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, είπε χαρακτηριστικά: «Ένας άνδρας απείλησε αστυνομικούς μ’ έναν γκασμά κι έναν εμπρηστικό μηχανισμό. Οι αστυνομικοί τότε χρησιμοποίησαν τα όπλα τους. Ο επιτιθέμενος τραυματίστηκε και αυτή τη στιγμή λαμβάνει ιατρική φροντίδα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς