29.6 C
Athens

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Στιβ Μουνιέ της Μπρεστ»

Σύμφωνα με Γάλλο δημοσιογράφο ο Ολυμπιακός έχει στα υπόψιν για την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης τον 29χρονο στράικερ που μένει ελεύθερος στα τέλη Ιουνίου από την Μπρεστ

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε διαδικασία διαμόρφωσης του ρόστερ της νέας σεζόν και σε αυτά τα πλαίσια πολλά είναι τα ονόματα που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο καλοκαίρι και θα συνδεθούν με τους Ερυθρόλευκους.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το μέλλον του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στον Πειραιά και οι Πειραιώτες δεδομένα ψάχνονται και για την κορυφή της επίθεσης, με πληροφορίες από τη Γαλλία να αναφέρουν ότι έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 29χρονο Στιβ Μουνιέ από το Μπενίν.

Ο Μουνιέ, που έχει και γαλλικό διαβατήριο, μένει ελεύθερος στα τέλη Ιουνίου από την Μπρεστ, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε φέτος σε όλες τις διοργανώσεις 35 συμμετοχές με απολογισμό 7 γκολ και 3 ασίστ.

Συνολικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Μπρεστ μετράει 135 ματς στο σύνολο με 33 γκολ και 9 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Χάντερσφιλντ (95 συμμετοχές, 19 γκολ, 6 ασίστ), Μονπελιέ (41 ματς, 15 γκολ, 3 ασίστ) και Νιμς στο ξεκίνημα της καριέρας του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς