27.4 C
Athens

«Ναι» της Super League στον Άρη για ξένους διαιτητές

Οι 4 μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου έγιναν… πέντε

Οι τέσσερις μεγάλοι έγιναν… πέντε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς στη Super League δεν βρήκαν επιχειρήματα να θέσουν στον πρόεδρο του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη ότι η ομάδα του δεν συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων του πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου και για να μην υπάρξει ένταση στην ήδη έκρυθμη κατάσταση έγινε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ Άρης στη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League, για ορισμούς ξένων διαιτητών στα ντέρμπι των «κιτρινόμαυρων». Τα μέλη του Συνεταιρισμού είναι θετικά, ωστόσο υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο που είναι η ΚΕΔ.

Η ΠΑΕ Άρης πάντως που έστειλε σχετικό έγγραφο στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, θα έχει σύμμαχο στο αίτημα της την Super League, που μετά την θετική στάση των μελών της θα στείλει έγγραφο με ανάλογο περιεχόμενο.

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων», Θόδωρος Καρυπίδης στην τοποθέτησή του στο ΔΣ της Λίγκας, σημείωσε ότι ο Άρης είναι μέσα στις πέντε μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που δείχνει και η συσπείρωση του κόσμου του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Ο Θόδωρος Καρυπίδης, παράλληλα, τόνισε ότι ο Άρης απαιτεί ισονομία σε όλα τα επίπεδα και να παίρνουν οι «κιτρινόμαυροι» αυτό που δικαιούνται.

Η μαζική παρουσία του κόσμου του Άρη, αλλά και τ’ αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έπαιξαν το ρόλο τους, για την απόφαση του Συνεταιρισμού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς