35.3 C
Athens

Τάισον: Ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο μετά τον θάνατο του πατέρα μου, στον ΠΑΟΚ χαμογέλασα ξανά

Ο Τάισον αποτέλεσε έναν από τους βασικούς παράγοντες που ο ΠΑΟΚ έφτασε φέτος στην κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Βραζιλιάνο άσο να είναι εξαιρετικός θυμίζοντας… 25άρη έφηβο στην καλύτερή του φάση.

Ο 35χρονος επιθετικός περνάει μία δεύτερη… εφηβεία στην Τούμπα, ένα μέρος που τον έκανε να βρει ξανά το χαμένο του χαμόγελο, καθώς όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη Βραζιλία σκεφτόταν μέχρι και να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά τους θανάτους του πατέρα και του αδελφού του.

«Έχασα πρώτα τον πατέρα μου, ο οποίος είχε καρκίνο και ήταν στη ΜΕΘ. Ήμουν στην Ιντερνασιονάλ και το έκρυψα από όλους. Οι οπαδοί δεν το ήξεραν, μόνο οι φίλοι και η οικογένειά μου. Όταν έφτασα στη ΜΕΘ, είδα τον πατέρα μου σε φορείο. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Δεν ήθελα να κάνω τίποτα στη ζωή μου, αφού είδα αυτή τη σκηνή. Έλεγα κάθε μέρα ότι δεν θέλω να παίξω άλλο ποδόσφαιρο. Μετά έχασα τον αδερφό μου και σκέφτηκα «φτάνει, δεν θέλω να παίξω πια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τάισον, που στάθηκε στις δύσκολες στιγμές του στη Βραζιλία λίγο πριν αποφασίσει να φύγει οριστικά από την ομάδα της καρδιάς του, την Ιντερνασιονάλ και να έρθει στον ΠΑΟΚ:

«Γύριζα σπίτι κάθε μέρα μετά την προπόνηση και κλειδωνόμουν στο δωμάτιό μου. Όταν ήρθα να παίξω με γιούχαραν. Δεν μπορούσα να βγω στο δρόμο γιατί ο κόσμος έλεγε ότι ήμουν κακός. Και κατάλαβα ότι ήμουν ακριβώς αυτό. Έφυγα από την Ίντερ και κατάφερα να χαμογελάσω ξανά στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς