29.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκος χαμός για ένα εισιτήριο διαρκείας, πάνω από 18.000 έχουν κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Απερίγραπτη και ατελείωτη η δίψα των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τα διαρκείας της νέας σεζόν: Έχουν ήδη ξεπεράσει αυτά της περασμένης σεζόν και πάνε ολοταχώς για ρεκόρ με 18.800 να έχουν ήδη εξασφαλισμένη θέση στο φαληρικό γήπεδο

Ερυθρόλευκη παράνοια και παροξυσμός για ένα εισιτήριο διαρκείας ενόψει της σεζόν 2024/25!

Την περασμένη Τετάρτη ολοκληρώθηκαν οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού, με τον κόσμο να δείχνει με δυναμικό τρόπο τη στήριξη του στην ομάδα και τη δίψα του για τη νέα σεζόν των 100 χρόνων.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν δώσει – λόγω υψηλής ζήτησης – παράταση στις ανανεώσεις μέχρι σήμερα (12/6) στις 17:00, με τη σχετική προθεσμία να λήγει και τον αριθμό των ανανεώσεων να κλείνει στα 14.800 εισιτήρια, το οποίο σημαίνει σε ποσοστό πως ανανέωσαν τα 3/4 των περσινών κατόχων.

Μάλιστα, η δίψα του κόσμου του Ολυμπιακού είναι τόσο μεγάλη που στην πρώτη ημέρα κυκλοφορίας για νέους κατόχους «έφυγαν» 4.000 εισιτήρια μέσα σε λίγες ώρες, με αποτέλεσμα ο αριθμός των κατόχων διαρκείας για τη νέα σεζόν να «αγγίζει» ήδη τις 19.000!

Σημειώνεται πως πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολα να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας έως την Τρίτη 18/06, οπότε και λήγει η περίοδος διάθεσης για τους νέους κατόχους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς