31.8 C
Athens

Απαλλάχθηκε για την κλωτσιά στον Λαρεντζάκη ο Λεσόρ, πρόστιμα σε ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γουόκαπ και Κάνααν

Να τιμωρήσει την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τον Γουόκαπ και τον Κάνααν αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, την ίδια ώρα που απάλλαξε τον Λεσόρ για την κλωτσιά στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη μετά το τέλος του Game 3 των τελικών.

Συγκεκριμένη η ερυθρόλευκη ΚΑΕ όσο και οι δύο παίκτες των Πειραιωτών, τιμωρήθηκαν με πρόστιμο για «ανάρμοστη και δυσφημιστική συμπεριφορά».

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δέχθηκε αυστηρή επίπληξη και πρόστιμο 10.000 ευρώ για «πράξεις δυσφήμησης του αθλήματος μετά από το τέλος του Game 3 των τελικών της Basket League», ενώ ο Τόμας Γουόκαπ δέχθηκε αυστηρή επίπληξη και πρόστιμο 3.000 ευρώ για πράξεις δυσφήμησης του αθλήματος μετά από το τέλος του δεύτερου παιχνιδιού.

Στο Game 2 αφορά και η τιμωρία του Αϊζέια Κάνααν, ο οποίος δέχθηκε αυστηρή επίπληξη και πρόστιμο 5.000 ευρώ για πράξεις δυσφήμησης του αθλήματος.

Βέβαια αυτός που… δεν δυσφήμησε το άθλημα και απαλλάχθηκε για την κλωτσιά στον Λαρεντζάκη, ήταν ο Ματίας Λεσόρ.


Αναλυτικά:

«1. Απαλλάσσεται ο κ. Matthias Michel Lessort αθλητής της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) για βιαιοπραγία σε βάρος του αθλητή της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Λαρεντζάκη που φέρεται να έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 10-6-2024.

2. Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) για το ίδιο ως άνω περιστατικό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς