15.9 C
Athens

Μίστερ «Λου», ανήκουν κι οι δικαστές στην «Χιτλερικη Ελλάδα»;

Ο τζάμπα μάγκας Ραζβάν «Λου» που απειλείται με πρόστιμο 12 μεροκάματα, θα πει τα ίδια και στον Σιμιτζόγλου; Διότι και τη Δικαιοσύνη προσέβαλε με τη «Χιτλερική Γερμανία»

Ο Λουτσέσκου κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο από 20.000 ευρώ, έως 40.000 ευρώ για όσα είπε περί «Χιτλερικής Γερμανίας». Τόσο προβλέπει ο πειθαρχικός κώδικας. Ο αυστηροποιημένος πειθαρχικός κώδικας. Για να βγάλει τα λεφτά αυτά ο Λοτσέσκου, θα πρέπει να δουλέψει 12 μέρες παραπάνω το παλικάρι.

Με τα 600.000 το χρόνο που του δίνει ο Σαββίδης, τόσο έρχεται. Πάει 1.666 ευρώ το μεροκάματο, άρα χάνει 12 μέρες μεροκάματα ο γενναίος Ρουμάνος προπονητής. Τζάμπα μάγκας.

Εγώ, έτσι κι ήμουνα στη θέση του, εγώ η θεία Polly δηλαδή, θα το έριχνα στην πλάκα. Κάθε μέρα και μία δήλωση τέτοια θα έκανα. Τι ψυχή έχουν 20.000 το μήνα, για μια τέτοια σοβαρή πλάκα.

Άμα, όμως, είναι κανονικός μάγκας ο Λουτσέκου κι όχι κανένα κουτσαβάκι, πρέπει να πάει στο Σιμιτζόγλου και να τα ρίξει εκεί φόρμα παρτίδα. Να υποστηρίξει την άποψή του. Ότι, κύριε, ήρθα ενώπιόν σας κι επαναλαμβάνω τα ίδια.

Έχει τα καρύδια να το κάνει; Αν το κάνει, πρώτη εγώ θα του βγάλω το καπέλο. Δεν θα πάει, όμως, ο λεβέντης ο Λουτσέσκου. Γιατί ξέρει ότι αν πάει, μπορεί να του κάνει καμία ερώτηση ο Σιμιτζόγλου, «κύριε Λουτσέσκου, επειδή το πρωτάθλημα κρίθηκε στα δικαστικά, μήπως εννοείτε ότι κι εμείς είμαστε “Χιτλερική Γερμανία”»’;

Διότι στην ουσία, σε ποιους τα έχωσε ο Λουτσέσκου; Στους δικαστές τα έχωσε. Αυτοί έβγαλαν τις αποφάσεις και ανέδειξαν πρωταθλήτρια την ΑΕΚ. Αυτοί έβγαλαν την απόφαση για το ρολό στον Γκαρθία. Αυτοί την απόφαση για την αφαίρεση βαθμών με την ΑΕΚ.

Ο Λουτσέσκου δεν θα πάει στο Σιμιτζόγλου, θα στείλει το δικηγόρο του ΠΑΟΚ. Μέχρι εδώ ήταν η μαγκιά του. Ήξερε ότι μ’ ένα εικοσαρικάκι, την βγάλει καθαρή. Κι αν ξανακάνει, πάει διπλάσιο ποσό. Από την Τρίτη φορά κινδυνεύει να τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Εφέτος, πάντως, η δικαιοσύνη δουλεύει κανονικά, δεν είναι όπως πέρυσι με τη «Χιτλερική Γερμανία». Ο Πασχαλάκης τιμωρήθηκε με 80.000 ευρώ και μία αγωνιστική.

Την αγωνιστική, όμως, την έφαγε για να λείψει από το κύπελλο με τον Άρη. Κι όχι από το ματς της ΑΕΚ ή του Ολυμπιακού. Γιατί ο δικηγόρος είχε άλλη δίκη εκείνη την ημέρα της εκδίκασης της υπόθεση του Πασχαλάκη. Δημοκρατικά, πάντα…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς