31.9 C
Athens

«Ή εμείς ή κανείς»: Η ΚΑΕ ΠΑΟ ζητά νέα κλήρωση διαιτητών και συνεχίζει να ψάχνει τρόπους για να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά νέα κλήρωση διαιτητών για τον τέταρτο τελικό σε μία κίνηση που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ακόμη πρόφαση, πίσω από την οποία κρύβεται ο πραγματικός στόχος των Πρασίνων: να τινάξουν στον αέρα ένα πρωτάθλημα που είναι πολύ πιθανό να καταλήξει αύριο (12/6) στον Ολυμπιακό

Το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο κρίσιμο Game 4 των τελικών ξεκίνησε από νωρίς εκτός παρκέ, καθώς από το μεσημέρι της Τρίτης (11/6) άπαντες πήραν το μήνυμα ότι η τοξικότητα στο ελληνικό μπάσκετ επέστρεψε για τα καλά, η εικόνα της διαιτησίας στο Game 3 του ΟΑΚΑ ήταν αυτό που περίμεναν όλοι μετά τις ατιμώρητες ύβρεις και απειλές του Δ. Γιαννακόπουλου και κάπως έτσι η κλήρωση των διαιτητών για τον 4ο τελικό του ΣΕΦ απέκτησε… εθνική σημασία.

Στην κλήρωση των διαιτητών για το Game 4 των τελικών της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό βρέθηκαν Χρήστος Μπαφές και Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας των Πρασίνων βρέθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ μαζί με τους Σάββα Αρώνη, Δημήτρη Κοντό και Σταύρο Ντίνο, οι οποίοι είχαν εκπροσωπήσει τον Παναθηναϊκό στην κλήρωση των διαιτητών των τριών πρώτων τελικών, ενώ οι Ερυθρόλευκοι είχαν για πρώτη φορά εκπροσώπηση στη σειρά των τελικών.

Μπαφές σε Γιαννακόπουλο: Οι Αγγελόπουλοι τα έχουν με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΟ που κάνει συγκεκριμένες αναρτήσεις

Η τοξικότητα έχει φτάσει στο μάξιμουμ με απόλυτη ευθύνη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του ιδιοκτήτη της που έχει στοχοποιήσει και εξυβρίσει αρκετούς ανθρώπους τις τελευταίες μέρες, πέραν της Βάσως Τσαρούχα.

ΟΔΚΕ: «Δεν θα επιτρέψουμε την προσβολή των διαιτητών από όσους δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα με δηλώσεις και δημοσιεύματα»

Αυτοί που ορίστηκαν να διευθύνουν την αναμέτρηση είναι οι Πέτρος Παπαπέτρου, Στέφανος Μαγκλογιάννης, Γιώργος Θεονάς. Τουλάχιστον για την ώρα, καθώς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημο αίτημα στην ΚΕΔ για επανάληψη της κλήρωσης, καθώς όπως ισχυρίζονται οι Πράσινοι ένας ρέφερι από την τριάδα που κληρώθηκε για το ματς στο ΣΕΦ, είχε στείλει αναφορά στην ΟΔΚΕ και μέσω αυτής αναφέρθηκε σε δυσφημιστικά σχόλια που έγιναν μετά το τέλος του πρώτου τελικού στο ΟΑΚΑ.

Εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι αυτή η κίνηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ακόμη πρόφαση, πίσω από την οποία κρύβεται ο πραγματικός στόχος των Πρασίνων: να τινάξουν στον αέρα ένα πρωτάθλημα που είναι πολύ πιθανό να καταλήξει αύριο (12/6) στον Ολυμπιακό.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς