26.1 C
Athens

Μπαφές σε Γιαννακόπουλο: Οι Αγγελόπουλοι τα έχουν με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΟ που κάνει συγκεκριμένες αναρτήσεις

Ο Sports Director των Ερυθρολεύκων απάντησε στον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ τονίζοντας πως οι Προέδροι του Ολυμπιακού «τα έχουν με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που κάνει τις συγκεκριμένες αναρτήσεις και προσπαθούν να προστατέψουν την ομάδα τους»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βρέθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ ενόψει της κλήρωσης των διαιτητών για τον τέταρτο τελικό του ΣΕΦ (Τετάρτη, 12/6, 21:15), όπου έδωσε το «παρών» και ο Χρήστος Μπαφές από πλευράς Ολυμπιακού. Οι διαιτητές που προέκυψαν είναι οι Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννης και Θεονάς, όμως την παράσταση έκλεψαν όσα είπε ο Δ. Γιαννακόπουλος στον αθλητικό διευθυντή της ερυθρόλευκης ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε στον Χρήστο Μπαφέ πως δεν καταλαβαίνει «γιατί πλακωνόμαστε» και το πραγματικά εντυπωσιακό είναι πως τα ταβάνια των γραφείων της ΕΟΚ έμειναν στη θέση τους!

Ο Δ. Γιαννακόπουλος είπε στον Χ. Μπαφέ «γιατί πλακωνόμαστε;» και τα ταβάνια στα γραφεία της ΕΟΚ έμειναν στη θέση τους!

Με τη σειρά του ο Sports Director των Ερυθρολεύκων απάντησε στον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ τονίζοντας πως οι Προέδροι του Ολυμπιακού «τα έχουν με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που κάνει τις συγκεκριμένες αναρτήσεις και προσπαθούν να προστατέψουν την ομάδα τους» ενώ παράλληλα τόνισε πως κανείς από την πλευρά των Πειραιωτών δεν προσπαθεί να σηκώσει σκόνη κι ότι δεν τους ενδιαφέρει τι γίνεται σε προσωπικό επίπεδο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Χρήστου Μπαφέ:

«Οι Αγγελόπουλοι δεν τα έχουν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τα έχουν με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που κάνει τις συγκεκριμένες αναρτήσεις και προσπαθούν να προστατέψουν την ομάδα τους. Δεν σηκώνουμε σκόνη. Επίσης όταν λες για τους δημοσιογράφους δε στα μετέφεραν καλά. Δεν τους κόψαμε γι αυτά που έκανες με την Μακάμπι, αλλά από τη στιγμή που χρησιμοποιούν τους προσωπικούς σου λογαριασμούς στο Instagram, είπαμε να χρησιμοποιούν τα πάντα που αφορούν το μπάσκετ. Δε μας ενδιαφέρει τι γίνεται σε προσωπικό επίπεδο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς