23.4 C
Athens

Αμφίβολος ο Φαν Ντάικ

Μπορεί να χάσει το παιχνίδι με την Τσέλσι.

Αυξημένες είναι οι πιθανότητες να χάσει το ντέρμπι του Σαββάτου (29/09) με την Τσέλσι, ο Βίρζιλ Φαν Ντάικ. Ο αμυντικός της Λίβερπουλ απουσίαζε από το ματς απέναντι στους «μπλε» για το Λιγκ Καπ, στο οποίο οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν και αποκλείστηκαν από την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι. Ωστόσο αμφίβολη είναι η παρουσία του για το παιχνίδι πρωταθλήματος με το σύλλογο από το Λονδίνο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε για την κατάσταση του Φαν Ντάικ και τόνισε ότι δεν έχει επιστρέψει ακόμα στις προπονήσεις με την Λίβερπουλ. Με αποτέλεσμα να μην καταφέρει τελικά να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Γερμανού τεχνικού.

«Στο προηγούμενο ματς δεν ήταν διαθέσιμος και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ακόμα δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Πρόκειται για έναν παίκτη παγκοσμίου επιπέδου και ποτέ δεν είναι καλό να λείπει ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής. Υπάρχουν πάντως επιλογές σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί και αυτό είναι θετικό», ήταν το σχόλιο του Γιούργκεν Κλοπ για τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς