27.7 C
Athens

Μπαφές: Το μίσος για τον Μπαρτζώκα σας τυφλώνει, δεν σέβεστε ούτε τους νεκρούς

Το ξέσπασμα του Χρήστου Μπάφε με στόχο τους γνωστούς δημοσιογραφικούς υπονόμους που στην προσπάθειά τους να επιτεθούν ξανά στον Γιώργο Μπαρτζώκα δεν σεβάστηκαν ούτε τη μνήμη του Πάρη Δερμάνη

Ξέσπασε ο Χρήστος Μπαφές για τα δημοσιεύματα γνωστών δημοσιογραφικών υπονόμων που κυκλοφόρησαν και κατηγόρησαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα πως δεν άφησε λουλούδι στη θέση του Πάρη Δερμάνη που έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή.

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων τίμησε τη μνήμη του φροντιστή του Παναθηναϊκού πριν τον τρίτο τελικό της Basket League ανάμεσα στις δύο ομάδες, ωστόσο κάποιοι τον έβαλαν ξανά στο μικροσκόπιο ακόμη και για πράγματα που δεν αγγίζονται.

Ο Χρήστος Μπαφές ξέσπασε με ανάρτηση του, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως «το μίσος που έχετε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σας τυφλώνει τόσο πολύ που δεν σέβεστε ούτε τη μνήμη του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη για να πετύχετε το στόχο σας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Μπροστά στους νεκρούς υπάρχουν κάποιοι κανόνες ακόμα και στις χειρότερες κοινωνίες.
Το μίσος που έχετε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σας τυφλώνει τόσο πολύ που δεν σέβεστε ούτε τη μνήμη του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη για να πετύχετε το στόχο σας. Ντροπή σας!

Επειδή λοιπόν εγώ ήμουν αυτός που έδωσε το λουλούδι στον κόουτς να το τοποθετήσει στην καρέκλα που καθόταν ο Πάρης, η κουβέντα που είχαμε κάνει ήταν από την αρχή ότι αυτό θα γινόταν είτε κατά την είσοδο του στο γήπεδο ή στην παρουσίαση των δυο ομάδων και στον χαιρετισμό του με τον κόουτς Αταμάν. Μου είπε ότι θα κάνει το δεύτερο και για αυτό το λουλούδι τοποθετήθηκε στον κύβο των αλλαγών, προκειμένου να το πάρει τη στιγμή που έπρεπε.

Δεν σέβεστε ούτε τους νεκρούς στην προσπάθεια να πετύχετε τον στόχο σας; Δεν έχετε καμία ηθική μέσα σας; Σταματήστε να μολύνετε την κοινωνία μας. Αρκετό μίσος υπάρχει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς