26.1 C
Athens

Μάνατζερ Σάρι: Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό, μπορεί να υπάρξει άλλη ευκαιρία στο μέλλον

Με τον καλύτερο τρόπο μίλησε για τον Παναθηναϊκό μετά το έντονο ενδιαφέρον που έδειξε να φέρει στην Ελλάδα τον Μαουρίτσιο Σάρι ο μάνατζερ του Ιταλού τεχνικού.

Ο Αλεσάντρο Πελεγκρίνι ευχαρίστησε τους ανθρώπους του τριφυλλιού για τον τρόπο που χειρίστηκαν τις διαπραγματεύσεις και τη «χρυσή πρόταση», διευκρινίζοντας ότι τη δεδομένη στιγμή ο 65χρονος προπονητής επιθυμεί να παραμείνει στην πατρίδα του, χωρίς πάντως να αποκλείει μία νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών στο μέλλον.

Σάρι: Το βρίσκω δύσκολο να πάω σε ομάδα του εξωτερικού, Μίλαν και Φιορεντίνα θα ήταν κατάλληλες για μένα

«Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον σύλλογο, τους προπονητές και όσους έκαναν τα πάντα για να φέρουν τον Μαουρίτσιο στην Ελλάδα. Μας εντυπωσίασε ο τρόπος που έγιναν οι διαπραγματεύσεις. Ήρθαν στην Ιταλία, μας γνώρισαν, έκαναν μια χρυσή προσφορά. Αλλά για τον Σάρι είναι μια ιδιαίτερα λεπτή στιγμή, τουλάχιστον αυτές τις εβδομάδες δεν έχει διάθεση να φύγει από την Ιταλία», τόνισε ο Πελεγκρίνι και πρόσθεσε:

«Όμως ο Παναθηναϊκός πίεσε πραγματικά αθόρυβα και αξιοθαύμαστα, επαναλαμβάνοντας σε αρκετές περιπτώσεις ότι περίμενε να εκπληρώσει το όνειρό του τοποθετώντας τον Σάρι στο επίκεντρο του σχεδιασμού του. Αναγκαστήκαμε να απορρίψουμε την πρόταση για τους προαναφερθέντες λόγους και επειδή φάνηκε σωστό να καταλάβουν ότι πρέπει να κάνουν άλλη επιλογή. Αλλά είμαστε ευγνώμονες και ελπίζουμε ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρξει μια άλλη ευκαιρία, ήταν εξαιρετικοί μαζί μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς