29.4 C
Athens

Ο Σλούκας αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Γουόκαπ στο τέλος του ματς (vid)

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αγνόησε επιδεικτικά τη χειραψία του -συμπαίκτη του στην Εθνική- Τόμας Γουόκαπ μετά τη λήξη του 3ου τελικού στο ΟΑΚΑ

Ο χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται στις ήττες λέει ο λαός, γεγονός που επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά στον χθεσινό τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ενώ το παιχνίδι βρισκόταν στα τελευταία δευτερόλεπτα και το αποτέλεσμα είχε κριθεί, ο Κώστας Σλούκας πήγε προς τους οπαδούς, που φώναζαν το όνομά του, ψιθύρισε κάποια λογάκια στον Κάναν και κατευθύνθηκε προς το κέντρο του γηπέδου, όπου ο -ηττημένος- Τόμας Γουόκαπ έτεινε το χέρι του στην κλασική χειραψία.

Αν και νικητής, άρα χωρίς λόγο να είναι πικραμένος, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αγνόησε επιδεικτικά την κίνηση του αντιπάλου του, ο οποίος φάνηκε να απορεί ειλικρινά με τη στάση του Σλούκα.

 

Ο Γουόκαπ φαίνεται πως… πληρώνει την ειρηνική παρέμβασή του στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε Κάναν και Σλούκα στον 2ο τελικό στο ΣΕΦ.

Θυμίζουμε ότι οι δύο παίκτες, εκτός από αντίπαλοι με τα χρώματα των αιωνίων, είναι συμπαίκτες στην Εθνική και σύντομα θα βρεθούν κάτω από την ίδια στέγη φορώντας τα γαλανόλευκα στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η ένταση ανάμεσα σε Σλούκα και Κάνααν και η χειρονομία του Αμερικανού (vid)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς