25.9 C
Athens

Επέστρεψε χρυσός και… χαλαρός ο Μίλτος Τεντόγλου

Κουρασμένος, αλλά κλασικά… χαλαρός, εμφανίστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου τα ξημερώματα της Τρίτης στο Ελ. Βενιζέλος, μετά την άφιξή του από τη Ρώμη και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε το… συνηθισμένο του καθήκον κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του μήκους και επέστρεψε άνετος, όπως είναι πάντα σε κάθε του επιτυχία.

Μαζί με τον Τεντόγλου, Αθήνα πάτησαν άλλα 10 μέλη της ελληνικής αποστολής που βρέθηκε στην ιταλική πρωτεύουσα, τους οποίους υποδέχθηκαν η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ και εκπρόσωποι της Πολιτείας.

«Σε κάθε αγώνα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Στη Ρώμη ο αγώνας είχε πολλή κούραση, ήπια πάρα πολλά υγρά μετά για να αναπληρώσω. Πιστεύω στο Παρίσι θα είμαι ακόμα καλύτερος. Πιο πολύ υπολογίζω τους Τζαμαϊκανούς» είπε ο τρις πρωταθλητής Ευρώπης στους εκπροσώπους του Τύπου και δεν παρέλειψε να συγχαρεί την Κατερίνα Στεφανίδη για τη δική της επιτυχία στο επί κοντώ: «Συγχαρητήρια στην Κατερίνα για το μετάλλιο και καλή επιτυχία στα υπόλοιπα παιδιά που αγωνίζονται τις επόμενες μέρες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς