28.9 C
Athens

Αποκαλυπτικό βίντεο: Ο Λεσόρ ξεκίνησε τη «μανούρα» και μετά ζητούσε και τα ρέστα!

Η παραλίγο σύρραξη μετά το τέλος του Game 3 ξεκίνησε όταν ο Λεσόρ πήγε στους συγκεντρωμένους παίκτες του Ολυμπιακού και χτύπησε από πίσω με τον ώμο τον Λαρεντζάκη

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του νίκη στους τελικούς με διαιτησία από τις παλιές καλές εποχές του «φάρου». Όλα αυτά μάλιστα δίχως ο Ολυμπιακός να είναι ιδιαίτερα καλός σε ολόκληρο το ματς.

Μετά τη λήξη του αγώνα προκλήθηκε μια αναταραχή, όταν οι παίκτες του Μπαρτζώκα ήταν συγκεντρωμένοι στο κέντρο του γηπέδου. Και επειδή κάποιοι βλέπουν μόνο ό,τι τους συμφέρει, το basketnews.com ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει τι συνέβη από την αρχή. Δηλαδή, τον Λεσόρ να πλησιάζει τους παίκτες του Ολυμπιακού, να χτυπάει προκλητικά τον Λαρεντζάκη στην πλάτη με τον ώμο και μετά να μπαίνουν κι άλλοι στον χορό της «μανούρας».

Μπαρτζώκας: Μας επηρέασε ο τρόπος που σφύριξαν οι διαιτητές, δεν θα είμαι ο γραφικός που θα γκρινιάζει όπως κάνουν άλλοι

Μάλιστα, ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού συνέχισε μετά από λίγο να γυροφέρνει τους Ερυθρόλευκους, δείχνοντας τις προθέσεις του για νέο καβγά στον δρόμο προς τη φυσούνα.

Δείτε από την αρχή το κατατοπιστικό βίντεο

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς