18.3 C
Athens

Κόστα: «Λάθος που πήγα στην Τσέλσι»

Ο Ντιέγκο Κόστα μετάνιωσε για την επιλογή του να μεταγραφεί στην ομάδα του Λονδίνου

Η απόφαση του Ντιέγκο Κόστα να αγωνιστεί στην Τσέλσι, αποτελεί ένα μεγάλο λάθος για την ποδοσφαιρική του καριέρα, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε ισπανική εφημερίδα. Υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση, σύμφωνα με τον επιθετικό της Ατλέτικο, είναι ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος δεν ξεκαθάρισε ποτέ τη θέση του απέναντι στον 29χρονο Βραζιλιάνο.

Ο Κόστα αποφάσισε να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «μπλε» την σεζόν 2014/15, με αποτέλεσμα να μετανιώσει γι’ αυτή την επιλογή του. Πλέον ο παίκτης επέστρεψε στους «ροχιμπλάνκος» και είναι ευτυχισμένος που αγωνίζεται για χάρη του Ντιέγκο Σιμεόνε.

«Ο κόσμος λέει πολλά πράγματα, αλλά ο χρόνος βάζει τα πάντα στη θέση τους. Κοιτάξτε που είμαι εγώ τώρα και που είναι ο Κόντε. Ήταν λάθος μου που πήγα στην Τσέλσι γιατί εκεί δεν ξέρουν να αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους και να τους διαχειρίζονται. Στην Ατλέτικο, ο Σιμεόνε είναι ευθύς άνθρωπος και όταν δεν του αρέσει, στο λέει αμέσως, δεν το κρύβει. Στην Τσέλσι συνέβαινε το αντίθετο. Από την πρώτη στιγμή που μου είπαν στην Τσέλσι ότι θα έκανα προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα, ήξερα ότι θα επιστρέψω στην Ατλέτικο παρά το γεγονός πως είχα κι άλλες προτάσεις. Αν δεν το έκανα, θα έμενα στη Βραζιλία με την οικογένειά μου. Θα έμενα να ζήσω με τα αγαπημένα μου πρόσωπα, έχω άλλες αρχές και αξίες που δεν αγοράζονται με τα χρήματα», δήλωσε ο Κόστα σε συνέντευξη του στην «Marca»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς